Πολιτισμός

"Το μαγικό ταξίδι της Ευγενίας" στην Κρήτη

Φέτος το καλοκαίρι το Θέατρο του Βορρά ταξιδεύει στο μαγικό κόσμο των βιβλίων παρουσιάζοντας σε θέατρα σε όλη την Ελλάδα τη βραβευμένη παιδική παράσταση "Το μαγικό ταξίδι της Ευγενίας!".

Σε ό,τι αφορά την περιοδεία του στην Κρήτη, στα Χανιά το Θέατρο του Βορρά θα βρίσκεται στις 3 Αυγούστου στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, στο Ρέθυμνο στις 4 Αυγούστου στο Θέατρο "Ερωφίλη", στον Άγιο Νικόλαο στις 5 Αυγούστου στον αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου, στη Σητεία στις 6 Αυγούστου στον αύλειο χώρο του 3ο Δημοτικού Σχολείου και τέλος στο Ηράκλειο στις 7 Αυγούστου, στο κηποθέατρο "Νίκος Καζαντζάκης".

Οι ώρες των παραστάσεων ξεκινούν στις 21:15.

«Μαζί με τη μικρή Ευγενία, θα πετάξουμε στη "Χώρα του Ποτέ", θα κρατήσουμε στα χέρια μας τον Ουρανό παρέα με τον Ηρακλή, θα κυνηγήσουμε ανεμόμυλους και θα παρακολουθήσουμε μια επικών διαστάσεων μάχη με ραπ ανάμεσα στον κακό λύκο, το βασιλιά των παραμυθιών και την κακιά μάγισσα!», αναφέρουν οι συντελεστές της παράστασης.

Μια κωμική αναζήτηση αυτογνωσίας, γεμάτη τραγούδια και ζωντανή μουσική, όπου παρελαύνουν χαρακτήρες διαχρονικοί και μας μαθαίνουν να εκφράζουμε τη δική μας ξεχωριστή φωνή! Ένα σύγχρονο παραμύθι που γνωρίζει σε μικρούς και μεγάλους την αξία της γνώσης και της περιέργειας και μας επιτρέπει να βλέπουμε όνειρα πριν κοιμηθούμε!

Στο ρόλο της μικρής Ευγενίας, η αγαπημένη μας Λάουρα Νάργες!

Συντελεστές:

Κείμενο-σκηνοθεσία: Ντίνα Σταματοπούλου

Σκηνικά-κοστούμια: Freon

Πρωτότυπη μουσική: Πλάτων Τσαμαδός

Σχεδιασμός φωτισμών: Γιώργος Ζίγκας

Artwork: Παναγιώτης Σπούλος

Βοηθός σκηνοθέτη: Ιωάννα Μάντζαρη

Παίζουν οι ηθοποιοί: Λάουρα Νάργες, Βαγγέλης Δαλλές, Ηλίάς Κάπουλας κ.ά. Παραγωγή: Θέατρο του Βορρά.

Σχόλια