Πολιτισμός

"Το απάνθρωπο καθεστώς δανεισμού της Ελλάδας"

Στο Επιμελητήριο Ηρακλείου παρουσιάζεται τη Δευτέρα το βιβλίο του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Γιώργου Κασιμάτη με τον τίτλο "Το απάνθρωπο καθεστώς δανεισμού της Ελλάδας - Η ελληνική εμπειρία ενός ευρωπαϊκού προβλήματος με παγκόσμιες διαστάσεις".

Στο νέο του βιβλίο ο Γιώργος Κασιμάτης δίνει μια ολοκληρωμένη και σε βάθος ανάλυση του καθεστώτος δανεισμού που επιβλήθηκε με παράνομα μέσα και απάνθρωπα μέτρα στην Ελλάδα και στον ελληνικό λαό.

Η παρουσίαση του καθεστώτος δανεισμού εκτυλίσσεται με μια πλήρη εικόνα της πορείας της απάνθρωπης επιβολής του χωρίς να κρύβεται τίποτα.

Η εικόνα αυτή αρχίζει με αναλυτική περιγραφή της μεθόδευσης με την οποία προπαρασκευάστηκε - στο σκοτάδι - η επιβολή του καθεστώτος, για να συνεχίσει με την πλήρη περιγραφή των βασικών παράνομων πράξεων, με τις οποίες επιβλήθηκε και συνεχίζει να επιβάλλεται στην Ελλάδα και στον ελληνικό λαό.

Ιδιαίτερα τονίζεται η παραβίαση όχι μόνο του Συντάγματος της Ελλάδας, αλλά και των αρχών νομιμότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Συμβουλίου της Ευρώπης και γενικά του διεθνούς δικαίου.

Το πρωί της Πέμπτης ο καθηγητής κ. Κασιμάτης μίλησε στο Ράδιο 9,84 και τον Γ. Σαχίνη:

Σχόλια