Πολιτισμός

Η Ερωφίλη στο ΔιαRτηρητέο

Για δύο βραδιές την Κυριακή 3 Μαΐου και τη Δευτέρα 4 Μαΐου, θα βρίσκεται η ταλαντούχα Ερωφίλη στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στον πολυχώρο ΔιαRτηρητέο (πεζόδρομος Χάνδακος).  

Η σημαντική ερμηνεύτρια Ερωφίλη, που μετρά αρκετά χρόνια αξιόλογης παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι, τόσο μέσα από την προσωπική της δισκογραφία όσο και με το αγαπημένο στο κοινό "Τρίφωνο", συνεργάζεται με τον πιανίστα Γιάννη Γιαννακάκη - ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος ''ETSI DE", μέλος του συγκροτήματος ''Σιγανά ποτάμια'' και υπεύθυνο της μουσικοθεατρικής ομάδας ''Passe-partout''.

Θα μας παρουσιάσει όσα αγαπάει περισσότερο από την Ελληνική δισκογραφία, μέσα από ποιητές και συνθέτες που την έκαναν να αγαπήσει το τραγούδι.

Αγαπημένα τραγούδια, αναμενόμενα και τελείως απρόσμενα, σύγχρονα και όχι μόνο, καθώς και τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία και με την ελευθερία που δίνει η ερμηνεία με ένα μόνο πιάνο επί σκηνής μας υπόσχεται μία αξέχαστη βραδιά αν γίνουμε ''συμμέτοχοι'', μοιραστούμε στιγμές και συναισθήματα, στίχους και μελωδίες με σκοπό να γίνουμε όλοι μία παρέα,

Σχόλια