default-image

Οργή για τον "θάνατο" του δρ. Σέπαρντ

Πολιτισμός
Οργή για τον "θάνατο" του δρ. Σέπαρντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ, απογοήτευση και οργή έχει προκαλέσει στους φανατικούς θαυμαστές της δημοφιλούς σειράς «Grey's Anatomy» ο ξαφνικός «θάνατος» του γιατρού Ντέρεκ Σέπαρντ, του αγαπημένου ΜακΝτρίμι τον οποίο ενσαρκώνει ο γοητευτικός αμερικανός ηθοποιός Πάτρικ Ντέμπσι.

Στο Internet έχουν δημοσιευτεί ηλεκτρονικές επιστολές με χιλιάδες υπογραφές που ζητούν από την παραγωγήό Σόντα Ράιμς την επιστροφή του, αλλά αυτό μοιάζει απίθανο αν κρίνει κανείς από τις δηλώσεις του ίδιου του ηθοποιού.

«Γιατί Σόντα; Γιατί; Γιατί το έκανες αυτό σε εμάς; Δεν το αξίζαμε. Είναι σαν να σκοτώθηκε ο Πρόεδρος του Grey's Anatomy» έγραψε η Κόρτνεϊ Γουίλιαμς στην επιστολή διαμαρτυρίας που συνέταξε και την οποία υπογράφουν πάνω από 22.000 χρήστες του Διαδικτύου. 

Το ABC αποχαιρέτησε τον Ντέρεκ Σέπαρντ με την παρακάτω ανακοίνωση: 

«Μετά από 11 κύκλους "Grey's Anatomy", o Πάτρικ Ντέμπσι αποχωρεί για να κυνηγήσει άλλα ενδιαφέροντα. Ο δρ. Ντέρεκ Σέπαρντ είναι ένας μυθικός χαρακτήρας και υπήρξαμε περήφανοι να είμαστε το σπίτι του "ΜακΝτρίμι" και της ερωτικής του ιστορίας. Η αφοσίωση των θαυμαστών της σειράς μέσα στα χρόνια υπήρξε η απόδειξη του δημιουργικού μυαλού της Σόντα Ράιμς και του ταλέντου του Ντέμπσι. Θα μας λείψει ο "ΜακΝτρίμι" και ευχόμαστε στον Πάτρικ ό,τι καλύτερο για τις μελλοντικές του περιπέτειες». 

Η Σόντα Ράιμς από την πλευρά της δήλωσε:  

 «Ο Ντέρεκ Σέπαρντ είναι και θα είναι πάντα ένας πολύ σημαντικός χαρακτήρας - για τη Μέρεντιθ, για μένα και τους οπαδούς. Ποτέ μου δεν είχα φανταστεί ότι θα αποχαιρετήσω τον 'Μακντρίμι' μας. Η ερμηνεία του Πάτρικ Ντέμπσεϊ έφτιαξε τον Ντέρεκ έτσι ώστε όπως ξέρω πως ελπίζουμε κι οι δύο έχει γίνει σημαντικό παράδειγμα - χαρούμενος, λυπημένος, ρομαντικός, οδυνηρός και πάντα αυθεντικός - αυτού που οι νέες γυναίκες θα έπρεπε να αναζητούν στην αγάπη στις μέρες μας. Η απώλειά του αφήνει το σημάδι της σε όλους μας. Τώρα, η Μέρεντιθ και ολόκληρη η οικογένεια του Grey's Anatomy μπαίνουν σε αχαρτογράφητη περιοχή, καθώς κατευθυνόμαστε προς ένα νέο κεφάλαιο της ζωής της. Οι δυνατότητες για το τι έπεται δεν έχουν όρια. Όπως θα έλεγε η Έλις Γκρέι: Το καρουζέλ δεν σταματά να γυρίζει».

Πάντως, ο ίδιος ο Ντέμπσι φαίνεται ικανοποιημένος από την εξέλιξη. «Μου αρέσει το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα» δήλωσε σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly.

Το επεισόδιο της οργής

Υπενθυμίζεται ότι, το «θανατερό» επεισόδιο που έγραψε η Σόντα Ράιμς έχει ως εξής: ο Ντέρεκ  γίνεται μάρτυρας σοβαρού τροχαίου και φροντίζει επί τόπου τους τραυματίες.

Εκείνος δεν τραυματίστηκε σ' αυτό το τροχαίο.

Αυτό έγινε καθώς έφευγε από τον τόπο του δυστυχήματος. Καθώς έβγαινε στον δρόμο, άκουσε το κινητό του να χτυπά. Σταμάτησε να το πιάσει ανάμεσα από τα καθίσματα και - ΜΠΑΜ! - τον χτύπησε ένα φορτηγό.

Ο Δρ. Σέπαρντ κατέληξε σε άγνωστο νοσοκομείο, αιμόφυρτος και γεμάτος επιδέσμους. Τον ακούσαμε να διηγείται την (ανεπαρκή) φροντίδα που του παρασχέθηκε καθώς κείτονταν στο φορείο μέσα στο χειρουργείο. Και μετά είδαμε τους αστυνομικούς να λένε στη Μέρεντιθ ότι έγινε ένα ατύχημα. Εκείνη πηγαίνει στο νοσοκομείο και τον βρίσκει διασωληνωμένο. Η εγκεφαλική λειτουργία του νευροχειρουργού έχει σταματήσει.

Χωρίς να ζητήσει τη συμβουλή κανενός, ολομόναχη, η Μέρεντιθ υπογράφει τα χαρτιά που σημαίνουν το τέλος της ζωής του. «Ντέρεκ», του λέει, ακουμπώντας το χέρι της στο μάγουλό του. «Μπορείς να φύγεις».

Κατά τα τελευταία λεπτά, στέκεται δίπλα του, καθώς θυμάται τις όμορφες στιγμές τους, ενώ ο σφυγμός του σταματά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News