Πολιτισμός

Brandon Flowers - Can't Deny My Love

Ο Brandon Flowers κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ, The Desired Effect, στην Island Records στις 18 Μαΐου 2015. 

Το δεύτερο solo album του frontman των The Killers, The Desired Effect ακολουθεί το chart-topping album του 2010, Flamingo, και βρίσκει τον Flowers να συνεργάζεται με τον παραγωγό Ariel Rechtshaid (Haim, Vampire Weekend, Sky Ferreira) για πρώτη φορά σε μία συλλογή από τραγούδια που παρουσιάζουν την πιο παιχνιδιάρικη και πολυποίκιλη μουσική πλευρά του.

Το πρώτο single από το άλμπουμ, "Can't Deny My Love" είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και σε όλες τις streaming υπηρεσίες.

Το The Desired Effect ηχογραφήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος του στα studio των The Killers, Battle Born Studios στο Las Vegas, με περαιτέρω sessions στα Heavy Duty και Vox Studios στο Los Angeles.

Στο άλμπουμ του Flowers συμμετέχει ένα εξαιρετικό καστ από εμβληματικούς μουσικούς που περιλαμβάνει τους Ethan Farmer, Bruce Hornsby, Tony Levin, Kenny Arnof, The Dirty Projectors' Angel Deradoorian και Joey Waronker.

Ο Neil Tennant των Pet Shop Boys συμμετέχει σε ένα καθοδηγούμενο από ένα sampling των Bronski Beat smash-hit "I Can Change", ενώ ο Flowers, ο 'νονός' των  Killers, Ronnie Vannucci Jr. και η τραγουδίστρια/κιθαρίστρια των Haim, Danielle Haim κάνει guest εμφάνιση στα drums.

Το track listing του The Desired Effect είναι:

1.  Dreams Come True

2.  Can't Deny My Love

3.  I Can Change

4.  Still Want You

5.  Between Me And You

6.  Lonely Town

7.  Digging Up The Heart

8.  Never Get You Right

9.  Untangled Love

10. The Way It's Always Been

Σχόλια