default-image

Μουσική βραδιά για τις αδέσποτες ψυχές στο Ρέθυμνο

Πολιτισμός
Μουσική βραδιά για τις αδέσποτες ψυχές στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσική βραδιά με μουσικό θέμα "Jazz με τσαχπινιά για τις αδέσποτες ψυχές" διοργανώνει το Σωματείο "Νοιάζομαι" στο bar Figaro, στη Βερνάρδου 21-23, στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου (απέναντι στο Σπίτι Πολιτισμού), την Τετάρτη 15 Απριλίου, στις 21:00.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την περίθαλψη των αδέσποτων της πόλης (τροφές, εμβολιασμοί, σήμανση, στειρώσεις, χειρουργεία τραυματισμένων).

Στην εκδήλωση συμμετέχουν η Κατερίνα Δαμβόγλου στα φωνητικά, ο Ευριπίδης Σταματίου στο πιάνο και ο Λευτέρης Παπαδάκης στο μπάσο.

Η τιμή πρόσκλησης με ποτό είναι 10 ευρώ, ενώ προσκλήσεις προπωλούνται από τα μέλη του σωματείου (πληροφορίες-τηλ. 6978283741, αλλά και μέσω Facebook στη σελίδα Ομάδα Εθελοντών "Νοιάζομαι") καθώς και στο bar Figaro.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης με ανακοίνωσή τους απευθύνουν θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς τους, το bar Figaro, την εταιρεία οπτικοακουστικών "Ήχος και Εικόνα"-Μιχάλης Χαλκιαδάκης, τον Στέλιο Φασούλη-"Bean studio" για τα γραφικά καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας Ρ/Σ "Studio 980"  και "Team FM".

«Νοιαζόμαστε  για την ποιότητα ζωής όλων... Διαλέξαμε να μεταφέρουμε το μήνυμά μας με όμορφες μουσικές δοσμένες από μια εξαιρετική φωνή και δύο ταλαντούχους μουσικούς», αναφέρουν οι διοργανωτές της βραδιάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News