Πολιτισμός

2ο φεστιβάλ παιδικού θεάτρου στο Ηράκλειο

Από 7-12 Ιουλίου... Ένα Φεστιβάλ για παιδιά ..όλων των ηλικιών.

Η ανάγκη για τη παρουσίαση ποιοτικών θεατρικών παραστάσεων για το παιδί, ενώνει τους καλλιτέχνες που ασχολούνται επαγγελματικά και συστηματικά με αυτό που ονομάζεται "ψυχαγωγία του παιδιού" που αυτόνομα αλλά και όλοι μαζί παρουσιάζουν την δουλειά τους απευθείας στο θεατρικό κοινό με σεβασμό και αγάπη για το καλό παιδικό θέατρο και το κουκλοθέατρο...

Το Φεστιβάλ είναι μια πρωτοβουλία του Θεάτρου ΟΜΜΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ.

 Κάθε μέρα θα παρουσιάζονται δύο(2) , παραστάσεις. Μία κουκλοθεάτρου ( 8 μ.μ.) και μία θεάτρου για παιδιά (9 μ.μ)..


Μια πραγματική γιορτή για παιδιά και γονείς, που η επιτυχημένη περσινή της διοργάνωση (στις τέσσερεις μέρες που διήρκησε το Φεστιβάλ πέρσι , έφτασε τους περίπου 2.000 θεατές), δίνει στους διοργανωτές τη σιγουριά ,ότι και φέτος θα την παρακολουθήσει πλήθος κόσμου.


Φέτος , μετά το υψηλό ενδιαφέρον των θεατρικών ομάδων για συμμετοχή, αλλά και την παρότρυνση των γονιών, το Φεστιβάλ θα διαρκέσει 6 βραδιές και σε αυτό πρόκειται να πάρουν μέρος 6 σχήματα Κουκλοθεάτρου και 6 θεατρικές ομάδες παιδικού θεάτρου από την Κρήτη, Θεσσαλονίκη, την Λήμνο και την Σερβία.


Με ένα προσιτό εισιτήριο εισόδου, κάθε θεατής, θα μπορεί να παρακολουθήσει 2 παραστάσεις κάθε μέρα, ( με έκπτωση στο εισιτήριο εισόδου αν παρακολουθήσει και τις 2 παραστάσεις).

Οργάνωση: ΘΕΑΤΡΟ ΟΜΜΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ (Ηράκλειο-Κρήτης).

Πότε: Από 7 έως 12 Ιουλίου 2015

Που: Ανοιχτό θέατρο Τεχνόπολις

Σχόλια