default-image

"Η κλήση σας προωθείται" στο Θεατρικό Εργαστήρι του Δ.Μυλοποτάμου

Πολιτισμός
"Η κλήση σας προωθείται" στο Θεατρικό Εργαστήρι του Δ.Μυλοποτάμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το έργο του του Hall Salwen "Η κλήση σας προωθείται" συνεχίζονται οι παραστάσεις του "Θιάσου Βασίλης Δαμβόγλου" του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου Μυλοποτάμου.

Το έργο ανεβαίνει σε προσαρμογή και σκηνοθεσία του Γιάννη Περαντωνάκη με μια πλειάδα συντελεστών να καταθέτουν για ακόμα μία φορά την δίκη τους σφραγίδα στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής. Οι τελευταίες παραστάσεις θα δοθούν την προσεχή Παρασκευή 3 Απριλίου, το Σάββατο 4 Απριλίου και την Κυριακή 5 Απριλίου στις 9 το βράδυ.

Είναι ένα έργο το οποίο παρουσιάζει την αποξένωση που προκαλεί μεταξύ των ανθρώπων η σύγχρονη τεχνολογία. Πραγματεύεται το πόσο μακριά κρατάει τον κάθε ένα μας από τους αγαπημένους μας φίλους, συγγενείς και γενικότερα από άλλους ανθρώπους, η καθημερινή επαφή με τα σύγχρονα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου όλα πρέπει να φαίνονται εντυπωσιακά όμορφα και μαγικά… αλλά δεν είναι πάντα.

Είναι μια διαφορετική παράσταση, με πολύ ενδιαφέρον και ανταποκρίνεται σε μια πραγματικότητα που βιώνουμε καθημερινά, πολλές φορές χωρίς να αντιληφθούμε τις συνέπειες.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει Γιάννης Περαντωνάκης.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ελευθερία Κουβάκη, Γεωργία Γαλλιάκη, Μανώλης Αστρινάκης, Μανώλης Αγγουρίδης, Χρύσα Μπαγιαρτάκη, Γιώργος Λεμπιδάκης, Μαρία Πανταλού, Βάσω Διαλεκτού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News