default-image

Η φωτογραφική έκθεση "Κύπρος-Κρήτη" στον Κοινωνικό Χώρο

Κρήτη
Η φωτογραφική έκθεση "Κύπρος-Κρήτη" στον Κοινωνικό Χώρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Κρήτης, σε συνεργασία με το Φωτογραφικό Όμιλο Κύπρου ΤΕΥ-ΑΤΗΚ, οργανώνει για 15 συνεχόμενα χρόνια το διαγωνισμό "Κύπρος-Κρήτη". Ο διαγωνισμός αυτός είναι ανοικτός για όλους τους Κρητικούς και Κύπριους φωτογράφους και τα έργα που διακρίνονται εκτίθενται τόσο στη Λευκωσία όσο και στο Ηράκλειο. Ο διαγωνισμός αποτελεί ουσιαστικά αφορμή για την ανταλλαγή έργων, απόψεων, επισκέψεων και για τη σύσφιγξη τελικά των σχέσεων των δυο νησιών.

Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεργασία με τον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού, η ΕΦΕ Κρήτης και ο Όμιλος ΤΕΥ-ΑΤΗΚ πραγματοποιούν τα εγκαίνια της έκθεσης των διακριθέντων φωτογραφιών του διαγωνισμού "Κύπρος-Κρήτη 2014" το Σάββατο 4 Απριλίου, στις 18:30, στον Κοινωνικό Χώρο (Μονής Αγκαράθου 9).

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα "Οδυσσέα Ελύτη", στον Κοινωνικό Χώρο, μέχρι την Παρασκευή 1 Μαΐου και οι ώρες λειτουργίας της θα είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Τα Σάββατα θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι.

Η είσοδος, όπως σε όλες τις δράσεις του Κοινωνικού Χώρου, είναι ελεύθερη, ωστόσο η συμβολή των επισκεπτών σε συσκευασμένα τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το "Φαγητό με την αγάπη μας" είναι καθοριστική για τη συνέχιση της λειτουργίας τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News