default-image

Φεστιβάλ Παιδικού Τραγουδιού: Αυλαία με μήνυμα Μαρκόπουλου

Κρήτη
Φεστιβάλ Παιδικού Τραγουδιού: Αυλαία με μήνυμα Μαρκόπουλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τα παιδιά του Ηρακλείου είναι άξια». Το μήνυμα αυτό στέλνει στους συμμετέχοντες και στους διοργανωτές του Δήμου Ηρακλείου ο μουσικοσυνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος, μέσω του Ράδιο 9,84, στο κλείσιμο του 2ου Φεστιβάλ Παιδικού Τραγουδιού. «Τους στέλνω τα χαιρετίσματά μου και πολύ σύντομα θα έρθω σε επαφή μαζί τους», πρόσθεσε.

Ο τελικός του φεστιβάλ αναμένεται να διεξαχθεί την Κυριακή 29 Μαρτίου σύμφωνα με τη Στεφανία Σκουραδάκη από το 3ο Δημοτικό Διαμέρισμα που βοήθησε στη διοργάνωση της παραπάνω προσπάθειας.

«Μέσα από αυτή την προσπάθεια στόχος ήταν τα παιδιά να αποδείξουν εμπράκτως την αγάπη και το σεβασμό τους στα παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες. Να αναπτύξουν την αξία ευγενούς συναγωνισμού, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους, να εκφράσουν και να αναδείξουν μέσω της μουσικής ένα σημαντικό κομμάτι του εαυτού τους.

Οι συμμετοχές στο φεστιβάλ ήταν 120 και στον τελικό έφτασαν 43», είπε η κ. Στεφανία Σκουραδάκη.

Αντί εισιτηρίου για άλλη φορά θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας για τις ανάγκες του Κέντρου Ειδικών Παιδιών "Αγίου Σπυρίδωνα", με τη βοήθεια του οποίου διοργανώθηκε το φεστιβάλ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News