Πολιτισμός

Οι Locomondo για δυο βραδιές live στο Ηράκλειο

Οι Locomondo, η μεγάλη μουσική παρέα της reggae, του ska και του λάτιν ρυθμού που έχει κερδίσει τις καρδιές όλων, μικρών και μεγάλων, εδώ και χρόνια παντού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έρχονται στο Ηράκλειο την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Μαρτίου, όπου θα δώσουν δύο συναυλίες στο Cine Studio Live.

Με τα τραγούδια τους, την ενέργεια και τη ζωντάνια που εκπέμπουν, οι Locomondo μετατρέπουν την κάθε συναυλία τους σε ένα ατελείωτο πάρτι, που τον πρώτο λόγο έχει η μουσική και ο χορός. Κόσμος και συγκρότημα γίνονται ένα, θίγοντας παράλληλα τα κακώς κείμενα με το γνωστό τους τρόπο.

Το 7μελές σχήμα από την Αθήνα δημιουργήθηκε το 2001, και μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει 6 προσωπικά άλμπουμ δίνοντας παράλληλα συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και σε μεγάλα Φεστιβάλ της Ευρώπης!

Το 2005, οι Locomondo ταξίδεψαν στην Τζαμάικα μετά από πρόσκληση του τρομπονίστα των θρυλικών Skatalites, Vin Gordon, για να γράψουν το δίσκο με τίτλο "12 μέρες στην Jamaica". Η σύμπραξη των Locomondo με σημαντικούς καλλιτέχνες του εξωτερικού συνεχίζεται και στον 3ο τους δίσκο "Me Wanna Dance" συμμετέχει εκτός από τον Natty Bo και η τραγουδίστρια των Amparanoia, Amparo Sanchez, γνωστή από τη μουσική σκηνή της Βαρκελώνης.

Έχουν μοιραστεί την ίδια σκηνή με σπουδαία ονόματα καλλιτεχνών όπως ο Manu Chao, The Skatalites, Chumbawamba, Alpha Blondie, Ojos de Brujo, the Wailers, Aswad, Ska Cubano και άλλους.

Το 2014 βρίσκει τους Locomondo με καινούργιο δίσκο με τίτλο "New Day Rising" που κυκλοφορεί στη Γερμανία και περιλαμβάνει νέα τραγούδια αλλά και κάποια τραγούδια από την "Οδύσσεια" που θα παρουσιαστούν στη συναυλία στο Ηράκλειο!

«Σας περιμένουμε όλους να στήσουμε ένα 2ήμερο "Γαμήλιο πάρτι" και να σκορπίσουμε "100 Αφρό" με όλες τις παλιές και νέες επιτυχίες των Locomondo την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Μαρτίου στο Cine Studio live», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Οι Locomondo είναι οι:

Φωνή, κιθάρα - Μάρκος Κούμαρης

Κιθάρα, φωνή - Γιάννης Βαρνάβας

Πλήκτρα, sampler, φωνή - Σταμάτης Γούλας

Μπάσο - Σπύρος Μπεσδέκης

Τύμπανα - Στρατής - Άγγελος Σούντρης

Τα πνευστά των Locomondo είναι οι:

Τρομπέτα - Νίκος "Tattoo" Βλάχος

Τρομπόνι - Χρήστος Σπηλιόπουλος

Στο βιολί - Δημήτρης Γάσιας.

Ηχοληψία: Θανάσης Ταμπάκης

Προπώληση 10€ - Ταμείο 12€

Ώρα έναρξης 21:30.

Σχόλια