Πολιτισμός

"Κάθε φορά μια ιστορία" στο Ρέθυμνο

Σε μια άκρως διασκεδαστική και συνάμα διδακτική εκδήλωση καλεί τους μικρούς φίλους το βιβλιοπωλείο "Βιβλιοσκόπιο" του Ρεθύμνου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «το "Βιβλοσκόπιο" σας προσκαλεί να έρθετε το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 17:30 για να παίξουμε, να ζωγραφίσουμε και να ανακαλύψουμε τις κάρτες δημιουργικής αφήγησης "Κάθε φορά… μια ιστορία!", στο χώρο του παιδικού σταθμού "Παραμυθένιος Κόσμος" (οδός Α. Τζανιδάκη 2 - Καλλιθέα, πίσω από το 14ο Δημοτικό Σχολείο).

Οι Μυθοπλάστες έρχονται για να φτιάξουν παρέα με εσάς, παιδιά, το δικό σας παραμύθι. Με κέφι, όρεξη, εμπειρία και φυσικά τις πολύχρωμες κάρτες τους θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τη δική σας ολόδική σας ιστορία! Με την καθοδήγησή τους θα γίνετε οι ηθοποιοί που θα ζωντανέψετε την ιστορία σας ή ακόμα και εικονογράφοι ώστε να φτιάξετε το δικό σας βιβλίο!».

Η είσοδος είναι ελεύθερη για παιδιά 3-12 ετών, ενώ περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο βιβλιοπωλείο "Βιβλιοσκόπιο" (πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη 38, αρχή Αρκαδίου, τηλ. 28310-30301, biblioscopio.gr, Email: info@biblioscopio.gr), στο Ρέθυμνο.

Σχόλια