default-image

Με επιτυχία η πρεμιέρα για την ταινία "Amore Mio"

Πολιτισμός
Με επιτυχία η πρεμιέρα για την ταινία "Amore Mio"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια εξαιρετική ελληνική κωμωδία, πριν καν αυτή βγει στις αίθουσες επισήμως, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χθες, Τετάρτη, οι ακροατές, τηλεθεατές και αναγνώστες των μέσων του Ομίλου της "ΚΡΗΤΗ TV".

Πρόκειται για την ταινία "Amore Mio" του Χρήστου Δήμα, σε διανομή ODEΟΝ.

Το ραντεβού είχε δοθεί για τις 8 το βράδυ, στην αίθουσα 3 του κινηματογράφου Odeon Talos Plaza.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την αίθουσα για να παρακολουθήσει τέσσερις ερωτικές και απόλυτα πιπεράτες ιστορίες που αποτελούν τα κομμάτια του παζλ αυτής της θεότρελης κωμωδίας καταστάσεων.

Στα ατού της, εκτός από το σενάριο και τη σκηνοθεσία, οι καταπληκτικές ερμηνείες ενός εξαιρετικού καστ ηθοποιών αλλά και οι φοβερές μουσικές του Κωστή Μαραβέγια που ντύνουν μουσικά την ταινία.

Στιγμιότυπο από την ταινία.

Πρόκειται για μια ταινία με χιούμορ ανατρεπτικό που από την πρώτη στιγμή σε κάνει να γελάς, χωρίς ωστόσο να λείπουν και οι στιγμές συγκίνησης.

Πάντως, όλοι όσοι την παρακολούθησαν χθες βγαίνοντας από την αίθουσα είχαν στα χείλη τους ζωγραφισμένο ένα χαμόγελο, δείγμα ότι διασκέδασαν πολύ και πέρασαν καλά, δίνοντας ραντεβού για το επόμενο κινηματογραφικό event που θα προκύψει από τη συνεργασία του Ομίλου της "ΚΡΗΤΗ TV" με την Odeon!

Η ταινία "βγαίνει" επισήμως στους κινηματογράφους σήμερα Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News