default-image

ΙΝΚΑ: Ανοιχτή συζήτηση ενημέρωσης

Κρήτη
ΙΝΚΑ: Ανοιχτή συζήτηση ενημέρωσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Σύλλογος για τα Δικαιώματα του Καταναλωτή και του Πολίτη και το Ινστιτούτο Καταναλωτών Κρήτης θα πραγματοποιήσουν ανοικτή συζήτηση ενημέρωσης των πολιτών το Σάββατο 14 Μαρτίου και ώρα 6:30 στο Ρέθυμνο, το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς, 74100, Ρέθυμνο (τηλέφωνο - φαξ: 28310.20312).

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Γιάννης Αννουσάκης, αντιπρόεδρος της Γενικής Ομοσπονδίας Καταναλωτών Ελλάδας και πρόεδρος του ΙΝΚΑ Κρήτης.

Τα θέματα που θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν θα είναι τα εξής:

1)Τεχνολογία της Κάρτας Πολίτη και τσιπάκια RFID με τα δεδομένα τους διαθέσιμα σε όλους τους hackers του πλανήτη και στο οργανωμένο έγκλημα.

Αντιρρήσεις και προβληματισμοί των οργανώσεων πολιτών και καταναλωτών για την πιθανότητα υποχρεωτικής εφαρμογής της Κάρτας Πολίτη (ομιλητής ο πρόεδρος του ΔΙ.ΚΑ.Π. Άγγελος Πιλάτης).

2) Οι θέσεις του Ινστιτούτου Καταναλωτών Κρήτης για την Κάρτα Πολίτη και για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση. Ζητήματα βιοηθικής, σεβασμού των προσωπικών δεδομένων του πολίτη και προστασίας του από εγκληματικές δραστηριότητες (Αθανάσιος Θεοδώρου: ομιλητής).

3) Οι θετικές επιπτώσεις της επιστροφής της Ελλάδας στο εθνικό νόμισμα. Οι δυνατότητες των οφειλετών να επιτύχουν δικαστική διαγραφή οφειλών τους προς τις τράπεζες και προς το Δημόσιο σε περίπτωση επιστροφής της Ελλάδας στο εθνικό νόμισμα. Διαδικασίες συγκρότησης παγκρήτιας επιτροπής διεκδίκησης δημοψηφίσματος για έξοδο της χώρας από τη ζώνη του ευρώ (Νικόλαος Ντερμανάκης: ομιλητής).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News