Πολιτισμός

Έκθεση φωτογραφίας στα Μάλια

Η "Φωτογραφική Ομάδα Μαλίων" (Φ.Ο.Μ) σε συνεργασία με το "Σύλλογο Γυναικών "Εστία" σας προσκαλούν, στην 1η έκθεση φωτογραφίας με θέμα τον τόπο μας μέσα από τα μάτια συντοπιτών μας, στις 14 και 15 Μαρτίου 2015, στο πρώην Παρθεναγωγείο Μαλίων.

Η επιθυμία για έκφραση και δημιουργία και η ανάγκη επικοινωνίας σε καλλιτεχνικό και ανθρώπινο επίπεδο ένωσε μια ομάδα νέων και ερασιτεχνών φωτογράφων να στήσει αυτή την έκθεση αναφέροντάς  μας:

«Ο κόσμος μας, μικρά καθημερινά στιγμιότυπα, που άλλοτε περνούν απαρατήρητα κι άλλοτε μας αγγίζουν βαθιά. Η ομορφιά κρύβεται ίσα- ίσα σ' αυτές τις μικρές στιγμές και το μόνο που χρειάζεται είναι το βλέμμα - ο φακός που θα την αναδείξει. Με αυτή την προσέγγιση διαλέξαμε τα θέματά μας και με αυτή την πρόθεση, σας καλούμε να μοιραστείτε το ταξίδι μας. Κανένα θέμα δεν είναι ταπεινό, κανένα πρόσωπο άσχημο, κανένα τοπίο αδιάφορο.

Η φωτογραφία έχει έναν ιδιαίτερο δεσμό με τον χρόνο και αυτό το χαρακτηριστικό μαγεύει και ξορκίζει. Πάντα όλα, έχουν συμβεί πριν αποτυπωθούν με φως στην άυλη εικόνα. Έχουν συμβεί γύρω μας, στο μυαλό μας, στην καρδιά μας. Ο τρόπος, η έκφραση, η άποψη, η τοποθέτηση, η συμμετοχή, είναι η συνέχεια μιας φωτογραφικής πορείας». 

Ας τα χαρούμε μαζί!

Η έκθεση είναι ανοιχτή προς όλους.

Ωράριο λειτουργίας:

Σάββατο-Κυριακή

16:00- 22:00 μ.μ.

Συμμετέχουν με φωτογραφίες τους οι: 
Κωνσταντίνος Γρεκιώτης, Εύα Καλογεράκη, Νίκος Κατσούλης, Μαρία Κυβερνητάκη, Ανδροκλής Νεραντζούλης, Μάνος Παχυγιαννάκης,
Αντωνία Πετράκη, Κώστας Πετράκης, Γιώργος Ρουσάκης, Jerry Fox.

Σχόλια