default-image

Οι Locomondo στο Cine Studio

Πολιτισμός
Οι Locomondo στο Cine Studio

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Locomondo, η μεγάλη μουσική παρέα της reggae, ska και λάτιν ρυθμού που έχει κερδίσει τις καρδιές όλων, μικρών και μεγάλων, εδώ και χρόνια παντού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό θα βρίσκεται στην πόλη του Ηρακλείου και συγκεκριμένο στο Cine Studio την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 9:30 το βράδυ, σε μία μοναδική συναυλία.

Με τα τραγούδια τους, την ενέργεια και την ζωντάνια που εκπέμπουν, οι Locomondo μετατρέπουν την κάθε συναυλία τους σε ένα ατελείωτο πάρτι, που τον πρώτο λόγο έχει η μουσική και ο χορός. Κόσμος και συγκρότημα γίνονται ένα, θίγοντας παράλληλα τα κακώς κείμενα με τον γνωστό τους τρόπο.

Οι Locomondo, το 7μελές σχήμα από την Αθήνα δημιουργήθηκαν το 2001, και μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει έξι προσωπικά άλμπουμ δίνοντας παράλληλα συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και σε μεγάλα Φεστιβαλ της Ευρώπης.

Το 2005, οι Locomondo ταξίδεψαν στην Τζαμάικα μετά από πρόσκληση του τρομπονίστα των θρυλικών Skatalites Vin Gordon, για να γράψουν τον δίσκο με τίτλο "12 μέρες στην Jamaica". Η σύμπραξη των Locomondo με σημαντικούς καλλιτέχνες του εξωτερικού συνεχίζεται και στον 3ο τους δίσκο "Me Wanna Dance", συμμετέχει εκτός από τον Natty Bo και η τραγουδίστρια των Amparanoia, Amparo Sanchez γνωστή από τη μουσική σκηνή της Βαρκελώνης.

Έχουν μοιραστεί την ίδια σκηνή με σπουδαία ονόματα καλλιτεχνών όπως ο Manu Chao, The Skatalites, Chumbawamba, Alpha Blondie, Ojos de Brujo, the Wailers, Aswad, Ska Cubano και άλλους.

Το 2014 βρίσκει τους Locomondo με καινούργιο δίσκο με τίτλο "New Day Rising" που κυκλοφορεί στην Γερμανία και περιλαμβάνει νέα τραγούδια αλλά και κάποια τραγούδια από την "Οδύσσεια", που θα παρουσιαστούν στην συναυλία στο Ηράκλειο!

Οι Locomondo είναι οι: Φωνή, κιθάρα: Μάρκος Κούμαρης.

Κιθάρα, φωνή: Γιάννης Βαρνάβας. Πλήκτρα, sampler, φωνή: Σταμάτης Γούλας. Μπάσο: Σπύρος Μπεσδέκης.

Τύμπανα: Στρατής - Άγγελος Σούντρης.

Τα πνευστά των Locomondo είναι οι: Τρομπέτα: Νίκος "Tattoo" Βλάχος. Τρομπόνι: Χρήστος Σπηλιόπουλος.

Στο βιολί ο Δημήτρης Γάσιας και στην ηχοληψία ο Θανάσης Ταμπάκης.

Πληροφορίες στους διαδικτυακούς τόπους:

www.locomondo.gr

Προπώληση 10€ - Ταμείο 12€

Ώρα έναρξης 21:30

Σημεία προπώλησης από Παρασκευή 6 Μαρτίου σε Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης, Πολυχωρος Τεχνόπολις, Πολυτεχνείο Καφέ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News