Πολιτισμός

Οι συγγραφείς του bestseller "Αγάπη τώρα" έρχονται στο Ηράκλειο

Οι συγγραφείς του βιβλίου "Αγάπη τώρα: Τα 7 μυστικά για τη σχέση που ονειρεύεσαι", Τζιλ Δούκα και Νικόλας Ουρανός, παρουσιάζουν το Νο 1 Bestseller βιβλίο τους στην αίθουσα "Ανδρόγεω" του Δήμου Ηρακλείου την Παρασκευή 13 Μαρτίου στις 19:00. Η εκδήλωση γίνεται με την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Τουρισμού και Εθελοντισμού του Δήμου Ηρακλείου, ενώ θα ακολουθήσει υπογραφή βιβλίων στο Public Hρακλείου στις 20:00.

Το "Αγάπη τώρα" είναι το πρώτο ελληνικό υποστηρικτικό εγχειρίδιο για να βρούμε και να ζήσουμε την αληθινή αγάπη.

«Δεν προορίζεται απλώς για να το διαβάσεις. Κράτα το "Αγάπη τώρα" δίπλα σου στο κομοδίνο και συμβουλέψου το όποτε χρειαστεί. Καλή επιτυχία!», γράφει η συγγραφέας, αρθρογράφος και inspirational speaker Κατερίνα Τσεμπερλίδου.

Δείτε την ιστορία μέσα από το video του βιβλίου:

Το βιβλίο απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που θέλουν να δημιουργήσουν μια σχέση χωρίς ημερομηνία λήξης. Στο βιβλίο οι αναγνώστες μέσα από ειδικές πρακτικές εφαρμογές μαθαίνουν πώς να θέτουν όρια στις σχέσεις τους, πώς να διαχειρίζονται τα λάθη τους, πότε βάζουμε το σεξ στη σχέση, τρόπους για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Το βιβλίο αποτελεί το Α και το Ω μιας διαδικασίας αυτοπροσέγγισης και ετεροπροσέγγισης, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να βρούμε τον άνθρωπό μας και να έλξουμε μια υγιή σχέση.

Μέσα από το διαδραστικό site www.agapitora.gr οι αναγνώστες μπορούν να λαμβάνουν επιπλέον υλικό και ασκήσεις και να ανταλλάσσουν τις εμπειρίες τους.

Μοναδικό σεμινάριο

Η Τζιλ Δούκα, MBA, PCC ομιλήτρια διεθνούς φήμης, και ο Νικόλα Ουρανός, ειδικός σχέσεων και ιδρυτής της Ακαδημίας Σχέσεων με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου, προσφέρουν μαζί κι ένα μοναδικό σεμινάριο.

Διαβάστε πώς το παρουσιάζουν: «Βαρέθηκες τις ανούσιες σχέσεις; Είσαι σε μια σχέση και θα ήθελες να την πας στο επόμενο επίπεδο; Σε 1 ώρα μέσα από βιωματικές ασκήσεις και καθημερινά παραδείγματα θα εξοικειωθείς με τα μυστικά για να δημιουργήσεις και να αναπτύξεις τη σχέση που ονειρεύεσαι.

Τι θα μάθεις:

* Γιατί η ερωτική σχέση είναι ανώτερη από όλες τις άλλες;

* Η πειθαρχία και οι 3 τρόποι που θα σε κάνει να δημιουργήσεις μια καταπληκτική σχέση

* Ποιος είναι ο νέος ορισμός της Αγάπης;

* Ποιος είναι ο νούμερο 1 κανόνας για να πετύχει η σχέση σου;

* Ποια είναι τα 3 κλειδιά για να αναπτύξεις τη σεξουαλικότητά σου;

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο σεμινάριο σχέσεων "Τα μυστικά για τη σχέση που ονειρεύεσαι" είναι να θέλεις πραγματικά να δημιουργήσεις ή να αναπτύξεις την ερωτική σου σχέση, να είσαι έτοιμος/η να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου και να είσαι ανοιχτός/ή στο να ακούσεις πληροφορίες κλειδιά.

Λίγα λόγια για τους εισηγητές

* Η Τζιλ Δούκα, MBA, PCC είναι ομιλήτρια διεθνούς φήμης, bestselling συγγραφέας και μέντορας.

Είναι η πρώτη Ελληνίδα που έχει εκπαιδεύσει, κάνει coaching και mentoring σε χιλιάδες άτομα σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Είναι Ελληνο-Καναδή και είναι από τις πρώτες Ευρωπαίες ομιλήτριες σε TEDx event (από τους πιο καταξιωμένους θεσμούς που μπορεί να παρουσιαστεί ομιλητής) στην Ασία και την Κύπρο. Επίσης, είναι η συγγραφέας του bestselling βιβλίου "Αγάπη τώρα: Τα 7 μυστικά για να ζήσεις τη σχέση που ονειρεύεσαι".

Εμφανίζεται στην ελληνική και κυπριακή τηλεόραση καθώς και στο ραδιόφωνο.

Έχει εργαστεί σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες, σε μεγάλα projects πολυεθνικών εταιρειών ως σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού και ως δ/ντρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε πολυεθνικές εταιρείες.

Είναι κάτοχος ΜΒΑ από το ΑLBA και απόφοιτος της International Coaching Academy. Έχει σπουδάσει Ανθρώπινους Πόρους στο Πανεπιστήμιο Cornell και έχει πτυχίο Masters στην Πολιτισμική Διαχείριση και στην Πολιτική Επιστήμη από το Universite Paris Dauphine. Έχει ανώτερες σπουδές στο χορό και μεταπτυχιακές σπουδές στο μοντέρνο χορό και στη χορογραφία στο Merce Cunningham Foudation στη Νέα Υόρκη.

Μέσα από την www.jilldouka.com υποστηρίζει τους ανθρώπους να δημιουργούν θετικές σχέσεις, ξεκλειδώνοντας τα δυνατά τους σημεία, την ενέργειά τους και τους στόχους τους. Κάποιοι από τους εταιρικούς πελάτες της Tζιλ είναι η Kraft, Microsoft, Τράπεζα Πειραιώς κ.ά.

Εκ των ιδρυτικών μελών της παγκόσμιας διά βίου μάθησης πλατφόρμας www.betterlifeday.com, φιλοδοξεί να δημιουργήσει το μέσο, όπου οι άνθρωποι θα μπορούν να βρίσκουν λύσεις σε καθημερινά προβλήματά τους.

Η Τ. Δούκα έχει επιλεγεί και βραβευτεί ως European Business Mentor και υποστηρίζει ενεργά φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

* Ο Νικόλας Ουρανός είναι ειδικός σχέσεων, ομιλητής και bestselling συγγραφέας.

Είναι ο εμπνευστής και ο ιδρυτής της Ακαδημίας Σχέσεων.

H Ακαδημία Σχέσεων (http://www.acadimiasxeseon.gr) είναι το πρώτο σχολείο για τις ερωτικές σχέσεις στην Ελλάδα και μέσα στους έξι μήνες λειτουργίας της έχει καταφέρει να εκπαιδεύσει περισσότερους από 800 συμμετέχοντες σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο καθώς και την Αγγλία. Επίσης είναι ο συν-συγγραφέας του bestselling βιβλίου "Αγάπη τώρα: Τα 7 μυστικά για να ζήσεις τη σχέση που ονειρεύεσαι".

Πιστοποιήθηκε ως Μarriage Μentor, δηλαδή μέντορας γάμου από τον κλινικό ψυχολόγο Les Parrott και την ειδικό γάμου και οικογένειας Leslie Parrott, οι οποίοι σήμερα συγκαταλέγονται ανάμεσα στους μεγαλύτερους εκπαιδευτές συμβούλων γάμου, στην Αμερική.

Αρθρογραφεί και εμφανίζεται τηλεοπτικά για τα θέματα των σχέσεων, παρουσιάζοντας και αναλύοντας θέματα για τις ερωτικές σχέσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Σπούδασε Οικονομικά και Περιφερειακή Ανάπτυξη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και εργάστηκε σε όλες τις βαθμίδες των πωλήσεων και τoυ marketing σε διαφορετικές εταιρείες με πολυεθνικό περιβάλλον.

Δάσκαλοί του, ο δύο φορές New York Times Best Selling συγγραφέας, ομιλητής και ιδρυτής του Experts Academy, Brendon Burchard, και ο ψυχοθεραπευτής Σπύρος Ζαχαρίου.

Είναι παντρεμένος με την κορυφαία και παγκοσμίου φήμης συγγραφέα και ομιλήτρια, Jill Douka.

Σήμερα μεταδίδει τη γνώση και την εμπειρία του για τη δυνατότητά μας να βιώσουμε την αγάπη στη ζωή μας, μαζί με το άλλο μας "ολόκληρο".

Σχόλια