Πολιτισμός

"Ο τόπος μέσα μου": Θεατρική παράσταση για καλό σκοπό

Μια σπουδαία θεατρική παράσταση, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τον Ξενώνα Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού, πρόκειται να πραγματοποιηθεί Κυριακή 8 Μαρτίου και τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, και ώρα 9 μ.μ., στην Πειραματική Σκηνή του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου.

Πρόκειται για το θεατρικό έργο "Ο τόπος μέσα μου", τα κείμενα και τη σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει η Σοφία Δερμιτζάκη.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν μέλη του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου, που προσκαλούν τους πολίτες να την παρακολουθήσουν προκειμένου να συμβάλουν στην ανέγερση του Ξενώνα. Η είσοδος είναι 10 ευρώ, ενώ περισσότερες πληροφορίες δίνονται στα τηλ. 2810242121 και 6974301011 (e-mail: info@kakopoiisi.gr, ksenona@hotmail.com).

Τέλος, σημειώνεται ότι τη Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015 και ώρα 11 π.μ. τα μέλη του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου για την παράσταση που θα λάβει χώρα στα γραφεία του Συνδέσμου, στην οδό Μεραμβέλου 56 (πλησίον ξενοδοχείου "Ατλαντίς").

Σχόλια