Πολιτισμός

Γενική συνέλευση θεολόγων

Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 10.30 το πρωί θα γίνει η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Παγκρήτιου Συνδέσμου Θεολόγων, στην αίθουσα του Επιμορφωτικού και Επιμορφωτικού Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, στο Ηράκλειο.

Θέματα της Συνέλευσης είναι o απολογισμός για τα πεπραγμένα του έτους 2014 από το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο και η ανταλλαγή σκέψεων για τον προγραμματισμό νέων δραστηριοτήτων. Θα ακολουθήσουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Θεολόγων δραστηριοποιείται από το 1983 και είναι από τα ελάχιστα σωματεία που έχουν παγκρήτιο χαρακτήρα.

Έχει να παρουσιάσει μια αξιόλογη συγκομιδή με δραστηριότητες επιστημονικού, εκπαιδευτικού και εκκλησιαστικού ενδιαφέροντος, με την ευλογία και τη  συνεργασία της τοπικής Εκκλησίας, της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου και των κατά τόπους Μητροπόλεων.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου καλεί τους θεολόγους της Κρήτης να λάβουν μέρος στη Συνέλευση, ενισχύοντας με την παρουσία τους τη δράση του Συλλόγου.

Σχόλια