default-image

TEDxHeraklion: "Ιδέες που αξίζει να διαδοθούν"

Κρήτη
TEDxHeraklion: "Ιδέες που αξίζει να διαδοθούν"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το δεύτερο TEDxHeraklion είναι γεγονός! Η μέρα πλησιάζει και όλο και περισσότερες δράσεις... αποκαλύπτονται.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν μείνει μόνο λίγες θέσεις και γι' αυτό όσοι θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή πρέπει να προμηθευτούν άμεσα τα εισιτήριά τους.

Δεν πωλούνται εισιτήρια στην είσοδο την ημέρα της διοργάνωσης. Όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν θα πρέπει να μπουν στο site http://2015.tedxheraklion.com, να κάνουν την αίτηση και ύστερα να πληρώσουν είτε διαδικτυακά, ή στα εξουσιοδοτημένα σημεία πώλησης.

Τι περιμένει τους συμμετέχοντες;

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, «το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου οπλιζόμαστε με όρεξη και φαντασία και ξεκινάμε για το Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου! Οι πόρτες ανοίγουν στις 11:00 και έχετε περίπου μία ώρα στη διάθεσή σας για να κάνετε την εγγραφή σας, μέχρι την έναρξη του event. Το registration office, όμως, θα παραμένει ανοιχτό όλη την ημέρα.

Αφού σερβιριστείτε με έναν καφέ ή ένα μυρωδάτο βραστάρι, είστε έτοιμοι για την έναρξη του TEDx Heraklion / Beyond the Walls!

Session 1 [12:00-14:00]:

Γιώργος Γκιντίκας / καθηγητής της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας, Beverly Goodman / θαλάσσια γεω-αρχαιολόγος, Michael Goldberg & Αλέξης Κομσέλης / καθηγητές Επιχειρηματικότητας, Γιούλη Δοξανάκη / σύμβουλος Γεωργικών Επιχειρήσεων, Tasman / μουσικός.

Πεινάσατε; Η lunch bag που έχουμε ετοιμάσει για εσάς προτίθεται να σας δώσει ενέργεια για το session που ακολουθεί!

Session 2 [15:00-17:15]:

Ώρα για έναν καφέ, χαλάρωση και ευκαιρία για να εξερευνήσετε και τις παράλληλες δράσεις και τα installation που έχουν ετοιμάσει οι καλλιτέχνες που φιλοξενούμε!

Session 3 [18:00-20:00]:

Και μην ξεχνάτε: Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και ανεξάρτητα από την κατηγορία εισιτηρίου στην οποία ανήκετε, σας περιμένουν διασκεδαστικά αλλά και επιμορφωτικά workshops!

Μίνι θερμοκήπιο από το xorafaki.gr, Lego serious play από τον Καλό Αγωγό, playroom από το ΙΤΕ και πολλά άλλα!

After Party: Ετοιμαστείτε για Swing Jazz Latin πάρτι από τους Irida - Antonis duet, με υπέροχα cocktails και την μπίρα Sol να μας κρατούν συντροφιά και να σκορπούν κέφι στην ατμόσφαιρα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News