Πολιτισμός

Διημερίδα για τον επαγγελματικό προσανατολισμό

Eξαιτίας τους αυξημένου ενδιαφέροντος των μαθητών για τις σύγχρονες επαγγελματικές τάσεις, που διαμορφώνονται στην αγορά εργασίας και τον έντονο προβληματισμό, για τις εκπαιδευτικές τους επιλογές, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων-Τμήμα Δια βίου μάθησης Παιδείας & Απασχόλησης και η Ένωση Γονέων του Δήμου Χανίων, το ΚΕΣΥΠ Χανίων, διοργανώνουν διημερίδα για τον επαγγελματικό προσανατολισμό.

Στη διημερίδα συμμετέχουν πάνω από 100 εθελοντές επαγγελματίες και εκπρόσωποι από διάφορους φορείς, όπως Ανώτατα Εκπαιδευτικά  Ιδρύματα της Κρήτης, επιμελητήρια, σύλλογοι κ.α. Οι συμμετέχοντες θα είναι στη διάθεση σας σε τρεις ορόφους του Πνευματικού Κέντρου για να σας ενημερώσουν ατομικά & να λύσουν τις απορίες σας. Η διημερίδα απευθύνεται σε μαθητές  Γυμνασίων-Λυκείων, γονείς, νέους & νέες & κάθε ενδιαφερόμενο.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο στις 28 Φεβρουαρίου Σάββατο, από 18:00μ.μ. έως 21:30 μ.μ. και την Κυριακή 1 Μαρτίου από τις 11:00 π.μ. έως 14:30 μ.μ.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος θα υπάρχουν πολύ σύντομες εισηγήσεις στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων. Στο δεύτερο μέρος ,οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορούνται και να ενημερώνονται ατομικά από τους εκπροσώπους των φορέων, σε εξειδικευμένα θέματα που αφορούν τον κάθε επαγγελματικό κλάδο.

Σχόλια