Πολιτισμός

"Χωρίς εσένα": Ένα θρίλερ αγάπης από το ΔΗΠΕΘΕΚ

Πρεμιέρα στις 6 Μαρτίου με ένα θρίλερ αγάπης για το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης. Τίτλος του θεατρικού έργου, που υπογράφει ο βραβευμένος Χανιώτης συγγραφέας Πολυχρόνης Κουτσάκης, είναι "Χωρίς εσένα". Η αυλαία της παράστασης θα ανοίξει την Παρασκευή 6 Μαρτίου, στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων, στις 9 το βράδυ.

Πρόκειται για ένα θρίλερ αγάπης που πραγματεύεται τον έρωτα στην ακραία του διάσταση. Ο ήρωας, μετά το χωρισμό του, ισορροπεί επικίνδυνα ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασίωση, τη ζωή και το θάνατο. Μια επικίνδυνη ιδέα θα του δώσει τη δύναμη να διεκδικήσει τη χαμένη του ζωή. Μία σύγχρονη ματιά στον αξεπέραστο έρωτα... γι' αυτόν που τόσοι ποιητές έγραψαν και τόσοι μελωδοί τραγούδησαν.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Έλια Βεργανελάκη, Θωμάς Καζάσης, Αθηνά Μαθιουδάκη και Στέλιος Ξανθουδάκης.

Σκηνοθεσία: Στέλλα Σκορδαρά.

Σκηνικά-κοστούμια: Ξανθή Κόντου.

Πρωτότυπη μουσική: Έλια Βεργανελάκη.

Φωτισμοί: Κατερίνα Παπανδρέου.

Βοηθός σκηνοθέτη: Ανδριάνα Βασιλειάδη.

Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 15 ετών.

Παραστάσεις

Στα Χανιά οι παραστάσεις από 6 έως 20 Μαρτίου θα δίνονται κάθε Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο στις 9 το βράδυ, και Κυριακή-Δευτέρα-Τετάρτη στις 7:30 το απόγευμα. Παραστάσεις θα δοθούν επίσης στην Παλαιόχωρα στις 21/3, στο Καστέλι Κισσάμου 22/3, στο Ρέθυμνο 23-24/3, στο Ηράκλειο 26-27/3, στην Ιεράπετρα 28/3, στη Σητεία 29/3 και στον Άγιο Νικόλαο 30/3/2015.

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ γενικό και 7 ευρώ μαθητικό, φοιτητικό, άνεργοι ΟΑΕΔ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι και άτομα άνω των 65 ετών.

Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.

Σχόλια