default-image

Μια διαφορετική παρουσίαση από τις Εκδόσεις Ίτανος

Πολιτισμός
Μια διαφορετική παρουσίαση από τις Εκδόσεις Ίτανος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με θέρμη αγκάλιασε το φιλαναγνωστικό κοινό του Ηρακλείου την καινοτόμο παρουσίαση του νέου τίτλου των Εκδόσεων  Ίτανος και της συγγραφέως Ευαγγελίας Κακουλάκη - Bedu "Ίσως μια μέρα" στις 14 Φεβρουαρίου στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου.

Το υπέροχο σχήμα "Irida-Antonis Duet" σε συνδυασμό με τις μοναδικές χορογραφίες της σχολής χορού "Backstage Dance Revolution", προσέφεραν στον κόσμο που παρεβρέθηκε ένα μοναδικό θέαμα υψηλών απαιτήσεων. Τη δική τους πινελιά έβαλαν η "5 Star Catering" με τον εκλεπτυσμένο μπουφέ που απόλαυσαν οι παρευρισκόμενοι, αλλά και η εταιρεία "Δουλουφάκης" που μας προσέφερε κρασί μοναδικής ποιότητας και γεύσης.

Τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης Ίτανος  μέσα απ' την ανάγνωση επιλεγμένων αποσπασμάτων, έδωσαν μια νότα μυστηρίου εξάπτωντας τη φαντασία του κοινού για το περιεχόμενο του βιβλίου και για το πώς εν τέλει εξελίσσεται η πλοκή της ιστορίας που πραγματεύεται. Και βέβαια, όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να έχουν πραγματοποιηθεί χωρίς τον απαραίτητο συντονισμό από την εξαίρετη συνεργάτιδα και συγγραφέα των Εκδόσεων Ίτανος, Έλενα Κατσαντώνη.

Ήταν μια μοναδική βραδιά, που στόχο είχε να αποδείξει στον κόσμο του ότι το βιβλίο και η ιδέα της φιλαναγνωσίας, μπορεί να είναι όντως ένας διαφορετικός τρόπος ψυχαγωγίας - σίγουρα όχι βαρετός και ταυτόχρονα απόλυτα δοτικός και με περιεχόμενο και μηνύματα που διαρκούν περισσότερο από μια συνηθισμένη βραδιά διασκέδασης - και το πέτυχε. Ένα βιβλίο μπορεί να είναι μια ιστορία, μια γνώση, ένα ταξίδι, μια συντροφιά, μια ζωή, ένας έρωτας...

Μπορεί να πάρει ό, τι μορφή θέλουμε εμείς... Κάθε αναγνώστης και μία ερμηνεία... Κάθε εγώ γίνεται εσύ, εμείς, όλοι μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News