default-image

Καρναβάλι στον Κρουσώνα

Κρήτη
Καρναβάλι στον Κρουσώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τρελό κέφι και χαρά διοργανώνει και φέτος αύριο Κυριακή 15 Φεβρουαρίου το 3ο Κρουσανιώτικο Καρναβάλι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρουσώνα "Νέα Γενιά".

Με τίτλο "Όλες οι φυλές του κόσμου γλεντάνε στον Κρουσώνα", τα μέλη του Συλλόγου προσκαλούν την Κυριακή στις 2:30 το μεσημέρι όλους τους μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές από όλα τα μέρη του κόσμου να γλεντήσουν σύμφωνα με τα τοπικά έθιμα της περιοχής και την κρητική φιλοξενία. Χθες μάλιστα οι μικροί καρναβαλιστές βρέθηκαν στο πλατό της μεσημεριανής εκπομπής "Καλό Μεσημέρι", από όπου μετέδωσαν στον κόσμο λίγο από το κέφι που θα επικρατήσει την Κυριακή!

Στο πλαίσιο του Κρουσιανιώτικου Καρναβαλιού, Ασιάτες, Αυστραλοί, Αμερικανοί, Ευρωπαίοι και Αφρικανοί θα χορέψουν ξέφρενα παρέα με τον όμορφο ξυλοπόδαρο, από το "ΟΜΜΑ" Studios Theatre, το βασιλιά καρνάβαλο και τα εντυπωσιακά άρματα που θα ανοίξουν το Καρναβάλι! Εκατοντάδες ομάδες καρναβαλιστών θα ξεχυθούν στους δρόμους του Κρουσώνα και θα γίνουν και πάλι παιδιά, ενώ Κρητικοί και Κρητικές με παραδοσιακές φορεσιές θα υποδεχτούν ανθρώπους απ' όλα τα μέρη της γης για να γλεντήσουν μέχρι το πρωί, με την είσοδο να είναι ελεύθερη!

Συνεπώς, όποιος αναζητά την περιπέτεια και το γέλιο στη ζωή του και θέλει να γλεντήσει τρελά, δε μένει παρά να επισκεφτεί αυτή την Κυριακή τον Κρουσώνα. Το 3ο Κρουσανιώτικο Καρναβάλι πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του ΔΟΠΠΑ Μαλεβιζίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου και με το Ρ/Σ "Υδρόγειος 106,9 fm" ως χορηγό επικοινωνίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News