default-image

Η "Πέππα το γουρουνάκι" στο "Βιβλιοσκόπιο" Ρεθύμνου

Κρήτη
Η "Πέππα το γουρουνάκι" στο "Βιβλιοσκόπιο" Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από "απαίτηση" των μικρών φίλων, οι υπεύθυνοι του "Βιβλιοσκόπιου", στο Ρέθυμνο, αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα και για την "Πέππα το γουρουνάκι".

Έτσι, αυτήν την Παρασκευή 13/2/2015, στα πλαίσια της ανάγνωσης παραμυθιού, θα διαβαστεί στο βιβλιοπωλείο το παραμύθι "Ο μεγαλύτερος λασπόλακκος του κόσμου!" από τη σειρά "Πέππα το γουρουνάκι" (εκδ. Anubis).

Λίγα λόγια για το παραμύθι

Στην Πέππα αρέσει πολύ όταν βρέχει, γιατί μετά τη βροχή μπορεί να παίξει σε λασπόλακκους! Όμως τι θα συμβεί όταν η βροχή πλημμυρίσει τα πάντα γύρω από το σπίτι της Πέππα; Είναι ώρα για παιχνίδι στο μεγαλύτερο λασπόλακκο του κόσμου!..

«Σας περιμένουμε για να διαβάσουμε μαζί  το παραμύθι», αναφέρουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης απευθυνόμενοι στους μικρούς φίλους της Πέππας και του παραμυθιού γενικότερα.

Η ανάγνωση του παραμυθιού ξεκινά στις 6:30 και διαρκεί 30 περίπου λεπτά. Η είσοδος είναι ελεύθερη για παιδιά και μεγάλους.

Το "Βιβλιοσκόπιο" βρίσκεται στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη 38, στην αρχή της Αρκαδίου, στο Ρέθυμνου (τηλ:28310-30301, www.biblioscopio.gr  Email: [email protected]).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News