default-image

"Άρωμα" Πόμπιας στην Γερμανία

Πολιτισμός
"Άρωμα" Πόμπιας στην Γερμανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έπειτα από διήμερη περιπλάνηση και αρκετές ώρες αναμονής στα αεροδρόμια, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πόμπιας έφτασαν τελικά στη Βόννη της Γερμανίας. Εκεί τους υποδέχθηκε αντιπροσωπεία των διοργανωτών, καθώς επίσης και Έλληνες κάτοικοι της Γερμανικής πόλης.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πόμπιας:

Να σημειωθεί ότι η επίσκεψη πραγματοποιείται σε πολύ καλό κλίμα, ενώ ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι η Ελληνική σημαία κυματίζει στο σπίτι όπου φιλοξενούνται τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου, θέλοντας με τον τρόπο αυτό, οι διοργανωτές να καλωσορίσουν τους Έλληνες φίλους τους που ήρθαν από τόσο μακριά.

Το ταξίδι αυτό προγραμματίστηκε στο πλαίσιο της αδελφοποίησης των δύο συλλόγων, καθώς τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πόμπιας, πρόκειται να συμμετέχουν στις εκεί τοπικές καρναβαλικές εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο, αποδεικνύοντας ότι δε χωρίζει τίποτα τους δύο λαούς.

Οι Πομπιανοί επιστρέφοντας στην Ελλάδα, την ερχόμενη εβδομάδα, θα συνοδεύονται από τα μέλη της Γερμανικής καρναβαλικής αντιπροσωπείας, τα οποία με τη σειρά τους θα συμμετέχουν, στο παραδοσιακό νυχτερινό  καρναβάλι της Πόμπιας που διεξάγεται για 37η συνεχή χρονιά, την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στις 17.30 το απόγευμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News