Πολιτισμός

Αποκριάτικο παιδικό πάρτι για το "Σπίτι των Αγγέλων"

Ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου διοργανώνει και φέτος ένα τρελό παιδικό αποκριάτικο πάρτι, με θέμα "Μικρά παιδιά, μεγάλα ταλέντα".

Το αποκριάτικο παιδικό πάρτι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 στο ξενοδοχείο "Αστόρια", από τις 4 το απόγευμα, ενώ πολύ σημαντικό είναι ότι τα έσοδα θα διατεθούν για την ανέγερση του παιδικού ξενώνα "Σπίτι των Αγγέλων".

Η γενική είσοδος στην εκδήλωση είναι 5 ευρώ.

Όπως αναφέρουν στην πρόσκλησή τους οι διοργανωτές, «μέσα από χορό, τραγούδι, απαγγελία, μιμήσεις, χιουμοριστικές ατάκες, ανέκδοτα, κ.λπ., θα αναδείξουμε τα ιδιαίτερα ταλέντα των παιδιών μας και θα τα επιβραβεύσουμε όλα με ένα δυνατό χειροκρότημα.

Με μεράκι και αποκριάτικη διάθεση, ετοιμάζουμε ένα απολαυστικό απόγευμα για γονείς και παιδιά, με καφεδάκι, μουσική, πλούσια δώρα, πρωτότυπες φωτογραφήσεις, αποκριάτικο εργαστήρι και πολλές εκπλήξεις.

Προετοιμαστείτε!!! Ένα αξέχαστο πάρτι για μικρούς και μεγάλους, μας περιμένει !».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής των παιδιών, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο του Συνδέσμου: τηλ. 2810/ 242.121 από τις 10 το πρωί.

Στο αποκριάτικο παιδικό πάρτι θα προσφερθεί στους ενήλικες καφές με βουτήματα και για τους μικρούς φίλους σάντουιτς, χυμός και δωρεάν συμμετοχή στο αποκριάτικο εργαστήρι.

Επίσης θα γίνει κλήρωση ενός tablet ενώ θα υπάρχουν και πολλά άλλα δώρα.

Animateur στο πάρτι θα είναι η καταπληκτική Δέσποινα Σαριζιώτη και DJ ο γνωστός Χάρης Σταματάκης.

Σχόλια