default-image

Αποκριάτικη καντάδα στα Μάλια

Κρήτη
Αποκριάτικη καντάδα στα Μάλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Μαλίων διοργανώνει αποκριάτικη καντάδα την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στις 7 το βράδυ στα παραδοσιακά σοκάκια της κωμόπολης.

Με την πρωτόγνωρη αυτή εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται για πρώτη χρονιά, υποδέχονται τα Μάλια την Αποκριά, με νοσταλγικές μελωδίες από τις υπέροχες φωνές των χορωδών υπό την διεύθυνση του Νίκου Αντωνακάκη.

Πρόκειται για ιδιαίτερης αισθητικής εκδήλωση, όπου οι παλιοί θα θυμηθούν και οι νέοι θα απολαύσουν τις καλύτερες καντάδες που συντρόφευσαν τους ερωτευμένους πολλών γενεών, αλλά και αξέχαστα τραγούδια της Αποκριάς και του κρασιού, σε μια αναδρομή στο παρελθόν, γεμάτη κέφι, μουσικές, τραγούδια, καντάδες, χρώματα.

Μετά το τέλος της καντάδας θα ακολουθήσει γλέντι με μουσική στο χώρο του Παρθεναγωγείου, όπου θα προσφερθούν παραδοσιακά κρητικά μακαρόνια με ανθότυρο, πίτες, σουβλάκια και άφθονο κρασί.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους όσους αγαπούν τις δυνατές συγκινήσεις μέσα από τις παλαιές και νοσταλγικές μελωδίες της καντάδας, του κρασιού και της Αποκριάς!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News