default-image

Προβολή του ντοκιμαντέρ "AfriQuest" στο Επιμελητήριο

Κρήτη
Προβολή του ντοκιμαντέρ "AfriQuest" στο Επιμελητήριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προβολή ντοκιμαντέρ με ελεύθερη είσοδο για το κοινό διοργανώνει η Επιτροπή Αλληλεγγύης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Πρόκειται για το "AfriQuest: Διασχίζοντας την Αφρική προσφέροντας 3,000 χαμόγελα" του Ελπιδοφόρου Χρυσοβέργη και της Θεοδώρας Μπίτση, που θα προβληθεί την Κυριακή 1 Μαρτίου στις 6:30 μ.μ. στην αίθουσα "Καστελλάκη" του Επιμελητηρίου.

Μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ θα ακολουθήσει σύντομη συζήτηση

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν η κ. Μαίρη Παχιαδάκη, πρόεδρος του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου και η κ. Χρυσή Πάγκαλου, πρόεδρος της Επιτροπής Αλληλεγγύης Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Λίγα λόγια για το ντοκιμαντέρ

Ο Έλπις και η Δώρα διέσχισαν την Αφρική από το Cape Town έως και το Cairo με μέσα μαζικής μεταφοράς και ταυτόχρονα προσέφεραν αξιοθαύμαστο ανθρωπιστικό έργο. Δώδεκα χώρες, 6 μήνες, 15,000 χιλιόμετρα, μονάχα με τη σκηνή και δύο σακίδια στον ώμο. Με χρήματα που μάζεψαν από διαδικτυακές καμπάνιες, κατάφεραν να βοηθήσουν ορφανοτροφεία και ιατρεία σε Νότιο Αφρική, Τανζανία, Αιθιοπία, να φτιάξουν σχολείο στην Κένυα, καθώς και πηγάδι στο Σουδάν, το οποίο έδωσε πρόσβαση σε καθαρό νερό σε περισσότερους από 1.200 ανθρώπους!

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News