default-image

"Living for love": Νέο videoclip της Madonna με… "Μινώταυρους"

Πολιτισμός
"Living for love": Νέο videoclip της Madonna με… "Μινώταυρους"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Living for love": Έτσι τιτλοφορείται το πρώτο single που ξεχώρισε από το "Rebel Heart", το καινούργιο άλμπουμ της βασίλισσας Madonna που θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου. Μάλιστα η διαρροή τραγουδιών του άλμπουμ πριν από μερικές εβδομάδες δημιούργησε μεγάλο ντόρο.

Όσο για το "Living for love"; Είναι ένα πειραματικό house κομμάτι με έντονη την παρουσία του πιάνου, αλλά και των φωνητικών δυνατοτήτων της Madonna.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού δόθηκε στην κυκλοφορία από την Παρασκευή. Η ποπ σταρ υποδύεται την ταυρομάχο και οι χορευτές της φορούν μάσκες ταύρου, θυμίζοντάς μας τον Μινώταυρο (παρ' όλα αυτά το όλο concept παραπέμπει σε ισπανικές ταυρομαχίες). Έτσι λύθηκε και το μυστήριο με την προ ημερών ανάρτηση της Madonna στο Instagram με τη μάχη του Θησέα με το μυθικό τέρας της Κρήτης.

Το κλιπ τελειώνει με το απόφθεγμα του Φρίντριχ Νίτσε: «Ο άνθρωπος είναι το πιο σκληρό ζώο. Στις τραγωδίες, τις ταυρομαχίες και τις σταυρώσεις έβρισκε μέχρι τώρα τη μεγαλύτερη χαρά του πάνω στη Γη. Και όταν επινόησε την κόλαση, για κοίτα, αυτό ήταν ο παράδεισός του πάνω στη γη».

Δείτε το νέο videoclip της Μαντόνα:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News