Πολιτισμός

Imam Baildi “III”, το ταξίδι συνεχίζεται

Οι Imam Baildi το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου (ώρα 21:30), επιστρέφουν στη σκηνή του Cine Studio live για να παρουσιάσουν μεταξύ άλλων και τα τραγούδια του τελευταίου πονήματος τους με τίτλο "III". Ενός πονήματος που συνοδεύεται από μία σημαντική σημειολογία.

Το διάστημα που προηγήθηκε και ακολούθησε της κυκλοφορίας του "III" των Imam Baildi, συνοδεύτηκε από ορισμένες από τις σημαντικότερες στιγμές του συγκροτήματος:

• Η πλειοψηφία των κομματιών του δίσκου τους στις playlists των ραδιοφώνων όλης της χώρας.

• Δύο από τα πιο επιτυχημένα σήριαλ της περσινής χρονιάς, το "Κάτω Παρτάλι" και το "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα" ντυμένα με συνθέσεις τους.

• Δεκάδες συναυλίες σε Ευρώπη και Αμερική με κορυφαία τους το "Montreal Jazz Festival", το μεγαλύτερο διεθνές Φεστιβάλ του Καναδά.

• Ένα ασφυκτικά γεμάτο Θέατρο Βράχων τον Ιούλιο την ημέρα της κυκλοφορίας του άλμπουμ τους, με πέντε και πλέον χιλιάδες κόσμο να μοιράζεται μαζί τους τη χαρά της ζωντανής παρουσίασης του "ΙΙΙ".

• Οι πρώτες δικές τους ολοκληρωμένες συνθέσεις. Το "Σημείωμα", οι "Πόλεις" και το "Rider", που αγκαλιάστηκαν με την ίδια θέρμη από τους ακροατές.

Αλλά οι στιγμές δε σταματούν εκεί. Η πιο δυναμική μουσική παρέα ξεκινάει τις συναυλίες του φετινού τους χειμώνα από το Passport με τραγούδια, ιστορίες, εκπλήξεις και το παρελθόν να σμίγει με το παρόν και να κοιτάει το μέλλον.

Προπώληση: 10€ - Ταμείο: 12€

Σημεία Προπώλησης από Παρασκευή 23 Γενάρη: Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης - Πολυτεχνείο Καφέ - Πολυχώρος "Τεχνόπολις"

Σχόλια