default-image

Ο Μάνος Παπαδάκης συμπληρώνει το… μουσικό του παζλ

Κρήτη
Ο Μάνος Παπαδάκης συμπληρώνει το… μουσικό του παζλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μάνος Παπαδάκης ξεκινάει σήμερα στο "Σταυρό του Νότου" να συμπληρώνει τα κομμάτια του "παζλ" του, που αποτελούνται από τραγούδια και ιστορίες. Ιστορίες που γέννησαν τραγούδια και τραγούδια που ήταν αφορμή να ξεκινήσουν ταξίδια και να γεννηθούν ιστορίες.

Με αφορμή το νέο του τραγούδι με τον τίτλο "Παζλ", για τις ανάγκες της μικρού μήκους ταινίας "Όλα τα κομμάτια μαζί", μας παρουσιάζει την πιο "προσωπική" του μουσική παράσταση, όπου οι μεγάλες του αγάπες συμπληρώνουν το πάζλ της ζωής του... Πώς μέσα από τα τραγούδια και τις ιστορίες του μπλέκονται στη ζωή του και ξεπηδούν ο Καββαδίας, ο Σιδηρόπουλος, ο Γιοκαρίνης, τα "Υπόγεια Ρεύματα", οι "Pink Floyd", o Καζούλλης, ο Μαρκόπουλος, ο Σαββόπουλος και ο Lehnon... μόνο ένα μουσικό παζλ θα μας το αποκαλύψει.

Η μουσική πρόταση του Μάνου Παπαδάκη έρχεται να συνδυάσει το σύγχρονο ήχο με παραδοσιακά ακούσματα μέσα από έντονα βιωματικά, βιογραφικά, εσωτερικά τραγούδια που θέλουν να ξυπνήσουν τα στοιχειά των μύθων, των θρύλων, της νέας ελληνικής μουσικής μαγείας, μέσα σε μια διονυσιακή ατμόσφαιρα, σε ένα μυστικό δείπνο.

Παλιά και νέα τραγούδια συγκροτούν ένα δεμένο πρόγραμμα με μουσικές εξάρσεις και πρωτότυπες εκτελέσεις από τους εκπληκτικούς και πολύ γνωστούς μουσικούς που απαρτίζουν το συγκρότημά του, πράγμα που κάνει τις παραστάσεις του αξιοπρόσεκτες και ιδιαίτερες για τους θεατές, που σίγουρα θα δεθούν με τις εξαιρετικές ερμηνείες των τραγουδιών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News