default-image

Το νέο Δίκτυο "Μέντωρ" κοντά σε φοιτητές και ανέργους

Κρήτη
Το νέο Δίκτυο "Μέντωρ" κοντά σε φοιτητές και ανέργους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διανύοντας μια δύσκολη εποχή για την απασχόληση, μια πολύτιμη ανιδιοτελής συμβουλή από κάποιο πεπειραμένο είναι ανεκτίμητη. Το Δίκτυο "Μέντωρ" είναι μια εθελοντική μη κερδοσκοπική ομάδα που μόλις δημιουργήθηκε και στοχεύει στην έμπνευση και ενεργοποίηση των άνεργων νέων και φοιτητών, προκειμένου να αποκτήσουν έναν λειτουργικό επαγγελματικό προσανατολισμό.

Μια ομάδα ανθρώπων της διπλανής πόρτας που εμπνέονται να εξερευνούν μαζί με άλλους ανθρώπους τα πιθανά πεδία απασχόλησης και τους εμψυχώνουν να περπατήσουν το δικό τους μοναδικό μονοπάτι καριέρας!

Το Δίκτυο "Μέντωρ" φιλοδοξεί να καθιερώσει την διοργάνωση ολοήμερων εκδηλώσεων με τον τίτλο "Ημέρες έμπνευσης" ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Η πρώτη δράση του Δικτύου με τίτλο "10+1 ιστορίες έμπνευσης" θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 από τις 12 μ. έως αργά το απόγευμα στο "ΔιαRτηρητέο" (Χάνδακoς 71, Ηράκλειο).

Εκεί θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει το κοινό το Δίκτυο εθελοντών "Μέντωρ" και πώς μέσα από τη χρήση της πλατφόρμας mymentor.gr θα επιλέξουν το μέντορα που τους ταιριάζει για να ανακαλύψουν μαζί την κατάλληλη επαγγελματική προοπτική.

Θα παρουσιαστούν 10+1 ιστορίες νέων ανθρώπων του Ηρακλείου, ανθρώπων της διπλανής πόρτας, οι οποίοι θα καταθέσουν σε ολιγόλεπτες παρουσιάσεις την προσωπική τους υπέρβαση στον επαγγελματικό τομέα, προκειμένου να δώσουν έμπνευση στους παρευρισκόμενους. Σκοπός είναι οι ενδιαφερόμενοι να ταυτιστούν με τους εμπνευστές και να αποφασίσουν ότι «κι εγώ μπορώ να το κάνω».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News