default-image

"Να είστε όλοι καλά και τα παιδιά μας καλυτέρα!"

Πολιτισμός
"Να είστε όλοι καλά και τα παιδιά μας καλυτέρα!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα, στο βιβλιοπωλείο ΚΟΥΚΟΥΒΟΟΚ (Μπονιαλή 11-19 Εμπορικό κέντρο Ερμής) στα Χανιά, ο παιδίατρος Νίκος Βαράκης θα παρουσιάσει το βιβλίο του: "Να είστε όλοι καλά και τα παιδιά μας καλυτέρα!". Για το βιβλίο θα μιλήσει η  Λογοθεραπεύτρια Νάντια Φουντουλάκη και θα ακολουθήσει διάλογος με το κοινό.

Όταν γίνεσαι γονιός αλλάζει όλη σου η ζωή. Όταν ένας παιδίατρος γίνεται γονιός, αποκτά μια ιδιαίτερη ικανότητα στο να κατανοεί τα παιδιά αλλά και τους υπόλοιπους γονείς. Η ανάγκη επικοινωνίας της γνώσης, που πλέον έχει ζευγαρώσει με τη προσωπική εμπειρία, γέννησε το βιβλίο «Να είστε όλοι καλά και τα παιδιά μας καλύτερα».

Πρόκειται για μια συλλογή βιωματικών διηγημάτων, που ταξιδεύουν τον αναγνώστη από τη γέννηση, το θηλασμό και τη διατροφή, στις συμπεριφορές των γονιών και των νηπίων, στα ατυχήματα και στις ασθένειες, καταλήγοντας στις πρώτες τάξεις του δημοτικού και την εκκίνηση της μόρφωσης. Διαβάζοντάς το, μοιράζεσαι τις γνώσεις και τα βιώματα ενός παιδίατρου που έχει την τύχη να είναι και γονιός!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News