Πολιτισμός

Εκδηλώσεις του Συλλόγου "Συνομιλώντας με τον Μινωικό Πολιτισμό"

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Συνομιλώντας με τον Μινωικό Πολιτισμό" προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του το Σάββατο 31 Ιανουαρίου στις 5 το απόγευμα σε τακτική γενική συνέλευση στο χώρο της "Σχολής Σχέσεων", Γκάλι 8, πάροδο της Χρυσοστόμου στο ύψος του "Γκλόρια", στο Ηράκλειο.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος προγραμματίζει ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, όπως μαθήματα αρχαιολογίας, ομιλίες, ημερίδες, συμπόσια, λογοτεχνικούς διαγωνισμούς, εκπαιδευτικά προγράμματα, εικαστικά εργαστήρια, εκθέσεις, ξεναγήσεις, περιηγήσεις, ταξίδια κ.ά. Στην Γ.Σ. του Συλλόγου γίνονται δεκτά και νέα μέλη.   

Στην ταβέρνα "Το Παραδοσιακό" στου Κοκκίνη το Χάνι (πριν την γέφυρα της Ανωπόλεως - τηλέφωνο: 6979/636.186), θα κόψει ο Σύλλογος την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, το βράδυ στις 8:30. Θα ακολουθήσει μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, ζωντανή μουσική, μενού και κλήρωση δώρων (για πληροφορίες και κράτηση θέσεων τηλέφωνο: 6977/479.717 και 2810/326.570).

Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 11 στο "Τεχνόπολις" στην Αμμουδάρα, ο γνωστός σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ Φώτης Κωνσταντινίδης θα μιλήσει για την νέα του ταινία "Creta divina", που αφορά την Μινωική Κρήτη, θα μας δείξει υλικό από τα πρώτα γυρίσματα και θα προβάλει την ταινία του για τον πρώτο κρητικό βουλευτή, "Γεώργιος Ξενουδάκης. Οραματιστής της Κρήτης".

Η είσοδος είναι ελεύθερη.  

Σχόλια