Πολιτισμός

Την πίτα του έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Αικατερίνης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης Ηρακλείου, του οποίου το Δ.Σ. της ομώνυμης συνοικίας της πόλης μας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσοι τίμησαν την τελετή της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.

Τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, ο οποίος αφού χοροστάτησε στη πανηγυρική Θεία Λειτουργία, συνλειτουργούντων των ιερέων της ομώνυμης Ενορίας, αμέσως μετά τέλεσε την πατροπαράδοτη Τελετή της κοπής της Αγιοβασιλόπιτας του Συλλόγου, στην κατάμεστη από εκατοντάδες κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο, μεγάλη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ιερού Ναού, τους οποίους κι εκείνους θερμά ευχαριστούν που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Τον αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου κον Ευριπίδη Κουκιαδάκη, τον δήμαρχο Ηρακλείου κον Βασίλη Λαμπρινό, την αντιδήμαρχο κ. Στέλλα Αρχοντάκη, τον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδροτηςΔΕΠΑΝΑΛκ. Νίκο Αγγελάκη, τις συμβούλους της 2ης Δημ. Κοινότητας κυρίες Εμμαν. Παπά και Θάλεια Δανελάκη, τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Κρήτης και πρόεδρο του Νομαρχιακού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες Ν. Ηρακλείου κ. Γιώργο Βιδάκη, τον πρόεδρο του Σωματείου Κωφών Ν. Ηρακλείου κ. Γ. Ροκαδάκη, τον διευθυντή Τ.Υ. του Δήμου κον Στέλιο Αλεξάκη, τη μαέστρο κ. Λένα Χατζηγεωργίου, τον Ν. Βλαζάκη και τα μέλη της Μικτής Χορωδίας της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.

Επίσης θερμά ευχαριστούν τους χορηγούς: Τον Κρητικό Φούρνο, την ΔΕΛΤΑΝΕΤ και τον κον Μιχ. Βαμιεδάκη τουριστικό επιχειρηματία και περιφερειακό σύμβουλο Ηρακλείου, το Ζαχαροπλαστείο του Γιάννη Πλατάκη στην οδό Μαν. Μπαντουβά στις Πατέλλες, και τον φούρνο της ΟΕ Δ. Γιαλούρη-Ε. Κυριακάκη στην Ελιά Πεδιάδος.

Σχόλια