default-image

"Οι γάμοι του Φίγκαρο" στο Σπίτι του Πολιτισμού

Κρήτη
"Οι γάμοι του Φίγκαρο" στο Σπίτι του Πολιτισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την παράσταση "Οι γάμοι του Φίγκαρο" του Μότσαρτ συνεχίζεται αυτήν την Κυριακή 4 Ιανουαρίου στο Ρέθυμνο το πρόγραμμα The Met: Live in HD. Η προβολή θα γίνει, στις 8 το βράδυ, στο Σπίτι του Πολιτισμού.  

Ο μουσικός διευθυντής της ΜΕΤ James Levine διευθύνει μια σπινθηροβόλα νέα παραγωγή του αριστουργήματος του Mozart, σε σκηνοθεσία Richard Eyre, ο οποίος τοποθετεί τη δράση αυτής της κλασικής οικογενειακής κωμωδίας σε ένα αρχοντικό του 18ου αιώνα στη Σεβίλη, αλλά τη δεκαετία του 1930. Ο εκπληκτικός μπάσος-βαρύτονος Ildar Abdrazakov ηγείται της διανομής στον ομώνυμο ρόλο του έξυπνου υπηρέτη, απέναντι στη Marlis Petersen στο ρόλο της μέλλουσας γυναίκας του, της Σουζάνας, τον Peter Mattei στο ρόλο του αφεντικού τους, του γυναικοκατακτητή Κόντε, την Amanda Majeski στο ρόλο της πολύπαθης Κοντέσας και την Isabel Leonard στο ρόλο του ερωτύλου ακόλουθου Κερουμπίνο.

Στο Ρέθυμνο οι προβολές συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία στο "Σπίτι Πολιτισμού". Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει στην ΚΕΔΗΡ-Γραφείο Πολιτισμού (διεύθυνση Αρκαδίου 48-50) και ώρες από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι από Δευτέρα έως Παρασκευή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News