Πολιτισμός

Πρωτοχρονιά στο Ηράκλειο με Δ. Μπάση-Ραλλία Χρηστίδου

Ο Δημήτρης Μπάσης, η Ραλλία Χριστίδου και η Ζωή Παπαδοπούλου σε ένα άκρως εορταστικό πρόγραμμα, έτσι όπως δεν τους έχετε ξαναδεί, έρχονται στο κέντρο "Άνοδος", στο Γάζι, την Πέμπτη 1η ημέρα του χρόνου.

Με κριτήριο τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία των… φίλων τους, ο Δημήτρης, η Ραλλία και η Ζωή έχουν φτιάξει μια μουσική παράσταση συνδυάζοντας ήχους λαϊκούς, έντεχνους, παραδοσιακούς και σύγχρονους, με χρώμα ελληνικό αλλά και μη αναμενόμενες διασκευές που θα προκαλέσουν έκπληξη στο κοινό τους…

Μια διασκεδαστική και κεφάτη διαδρομή που θα δημιουργήσει μοναδική παρεΐστικη ατμόσφαιρα ένα πρόγραμμα με λαϊκό χαρακτήρα και με στόχο το κέφι.

Ο Δημήτρης Μπάσης έχει χαρακτηριστεί μία από τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές των τελευταίων ετών έχοντας αφήσει το καλλιτεχνικό του αποτύπωμα στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι! Έχει κερδίσει όλα τα δύσκολα στοιχήματα στην καριέρα του, αφού έχει τολμήσει στις ζωντανές του εμφανίσεις να αναμετρηθεί με τραγούδια που σφραγίστηκαν από μύθους του παρελθόντος. Η ωριμότητα της φωνής του, η μοναδική του ερμηνεία, το πάθος αλλά και η αυθεντικότητά του υπόσχονται να μας χαρίσουν μεγάλες στιγμές!

Η Ραλλία Χρηστίδου, μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς, έχοντας στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες και νέα δισκογραφική δουλειά από την Minos Emi, συνδυάζοντας την τριπλή ιδιότητα της μουσικού-τραγουδοποιού-ερμηνεύτριας, το φετινό χειμώνα θα μας φανερώσει μια διαφορετική πτυχή της αγάπης της για τη μουσική υπηρετώντας το λαϊκό τραγούδι στο πλευρό του Δημήτρη Μπάση.

Η Ζωή Παπαδοπούλου είναι μια εξαιρετική ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, που με μοναδικό τρόπο ξέρει να υποστηρίζει πολλά είδη της μουσικής, έχοντας μάλιστα σπουδαίες συνεργασίες στο ενεργητικό της, τόσο στη δισκογραφία, όσο και σε ζωντανές εμφανίσεις!

Γενική είσοδος: 10 € με ποτό

Φιάλη / 4 άτομα: 120 €

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2810 821319

Σχόλια