default-image

Χριστούγεννα με τον Β. Σταυρακάκη στο "Nυν και Αεί"

Πολιτισμός
Χριστούγεννα με τον Β. Σταυρακάκη στο "Nυν και Αεί"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέσσερις εορταστικές βραδιές γεμάτες Κρήτη έρχονται στη μουσική σκηνή "Νυν και Αεί" στο Ηράκλειο. Από την Τετάρτη 24 μέχρι το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου επιστρέφει στο πάλκο της μουσικής σκηνής ο Βασίλης Σταυρακάκης, ένας γνήσιος εκφραστής της παραδοσιακής μας μουσικής, για ένα εορταστικό χριστουγεννιάτικο γεμάτο εκπλήξεις πρόγραμμα.

Ο Βασίλης Σταυρακάκης εδώ και πολλά χρόνια χτίζει με τη φωνή του κρητικά κομψοτεχνήματα και αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια την εγγύηση για ένα γνήσιο κρητικό γλέντι όπου ο χορός διαδέχεται τη διασκέδαση σε ένα κρεσέντο ψυχαγωγίας.

Το τραγούδι του συμπληρώνει με μεγαλειώδη τρόπο τον ήχο της λύρας και του λαούτου και μπορεί να σε ταξιδέψει στα πιο απάτητα σημεία της Κρήτης.

Η μεστή και δυνατή φωνή του έχουν κατατάξει τον Βασίλη Σταυρακάκη ανάμεσα στους καλύτερους ερμηνευτές της κρητικής μουσικής καθώς ξέρει όσο κανείς άλλος να χαρίζει απλόχερα, εκτός από συναίσθημα σε κάθε νότα που τραγουδά, κέφι και διασκέδαση.

Μαζί του θα παίξουν ο Στέλιος Πετράκης,ο Γιώργος Μανωλάκης, ο Αντώνης και ο Γιώργος Σταυρακάκης και ο Γιάννης Ρομπογιαννάκης.

Τέσσερις εορταστικές μουσικές βραδιές με τον Βασίλη Σταυρακάκη από την Τετάρτη 24 μέχρι και το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου στη μουσική σκηνή "Νυν και Αεί", που ετοιμάζεται τις επόμενες ημέρες να υποδεχτεί στις 29 και 30 Δεκεμβρίου τον Ψαρογιώργη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News