Πολιτισμός

Χριστούγεννα με τους Nouvelle Vague στο Ηράκλειο

Οι Nouvelle Vague, μία από τις πλέον αγαπημένες μπάντες του ελληνικού κοινού, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους, επιστρέφουν μετά από 4 χρόνια στο Ηράκλειο, για μια μοναδική χριστουγεννιάτικη βραδιά, στο cine Astoria, στις 25 Δεκεμβρίου και ώρα 21:30, στην κορυφαία μουσική εκδήλωση των φετινών γιορτών στην Κρήτη!

Στα φωνητικά, θα είναι και οι δύο αυθεντικές τραγουδίστριες του σχήματος, Melanie Pain και Phoebe Killdeer!

Nouvelle Vague: In a manner of speaking

Μαζί τους, σε μια έκτακτη συμμετοχή-έκπληξη, ο βιρτουόζος της σύγχρονης κρητικής μουσικής, Γιώργος Μανωλάκης, ενώ τη βραδιά θα ανοίξουν οι μοναδικοί swingers Alan Dalon.

Η προπώληση είναι στα 17 ευρώ και για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντληση τους, και στο ταμείο, η τιμή θα είναι 22 ευρώ. Για τα παιδιά έως 10 ετών είναι δωρεάν.

Σημεία διάθεσης:  

-Iντερνετικά στο www.viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876, στα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, Seven Spots για όλη την Ελλάδα.

-Ηράκλειο: Βιβλιοπωλείο Lexis (Έβανς 56), καταστήματα Public, Seven Spots

-Χανιά: Καταστήματα Public

-Ρέθυμνο: Βιβλιοπωλείο Δασκαλάκης (Βοσπόρου 6)

-Αγ Νικόλαος: Cafe Du Lac

Μέρος των καθαρών εσόδων θα διατεθεί σε ομάδα κοινωνικής αλληλεγγύης του νησιού.

Nouvelle Vague: Ever Fallen In Love (Unofficial Music Video 2014)

Ποιοι είναι οι Nouvelle Vague

Με κινητήρια δύναμη το δημιουργικό ντουέτο των Marc Collin και Olivier Libaux, δύο εξαιρετικά επιτυχημένους μουσικούς παραγωγούς που ξεκίνησαν την πορεία τους στη μουσική σκηνή της Γαλλίας πριν 30 χρόνια, οι Nouvelle Vague έχουν πουλήσει εκατοντάδες χιλιάδες δίσκους παγκοσμίως, έχουν παραχωρήσει δημιουργίες τους για δεκάδες γνωστές ταινίες και διαφημίσεις, και έχουν εμφανιστεί στα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ των 5 ηπείρων, με βασικό άξονα την κοινή αγάπη τους για τη new wave σκηνή της δεκαετίας του '80.

Nouvelle Vague: Dance With Me

Αποφάσισαν να δώσουν σε αυτά τα ακούσματα μία νέα χροιά, παρουσιάζοντας κομμάτια εκείνης της περιόδου - άλλα λιγότερο, άλλα περισσότερο γνωστά - ντύνοντάς τα με αιθέριες γυναικείες φωνές, παραπέμποντας ηχητικά στην bossa nova, την jazz και την pop των 60's.

Nouvelle Vague: Master & Servant Live Nyhetsmorgon 2009

Σε συνδυασμό με τις εκρηκτικές και γεμάτες κέφι ζωντανές παραστάσεις τους, δημιούργησαν έναν μουσικό μύθο, ασύγκριτο για το είδος της μουσικής τους.

Nouvelle Vague:  Blister In The Sun

Σχόλια