Πολιτισμός

Γιορτινή συναυλία στη Βασιλική Αγίου Μάρκου

Το Ορατόριο των Χριστουγέννων του C. Saint-Saens θα παρουσιάσει απόψε η Χορωδία Συλλόγου Αλατσατιανών Ν. Ηρακλείου με τη Χορωδία Μαλίων και την Κρητική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων, καθώς και τη Χριστουγεννιάτικη Ιστορία του Γιάννη Μεντζελόπουλου με τη Χορωδία Χανίων, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων "Όλος ο δήμος μια γιορτή".

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 8:30 το βράδυ στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.  

Η Χορωδία Αλατσατιανών, η Χορωδία Μαλίων και η Κρητική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων, υπό τη μουσική διεύθυνση του Νίκου Αντωνακάκη, συμπράττουν και παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Κρήτη το Ορατόριο των Χριστουγέννων του C. Saint-Saens με σολίστ τους Μαρία Μαρκάκη, Λίντα Αθανασοπούλου και Γιώργο Ψαρουδάκη.

Η Χορωδία Χανίων, υπό τη μουσική διεύθυνση του Γιάννη Μεντζελόπουλου, παρουσιάζει για πρώτη φορά στο Ηράκλειο τη Χριστουγεννιάτικη Ιστορία των Γιάννη Μεντζελόπουλου και Βασίλη Χαρωνίτη. Στο πιάνο η Ντόρα Μανιτάκη.

Οι επόμενες παραστάσεις που θα δοθούν είναι στα Χανιά την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 (αίθουσα Βενιζελείου Ωδείου) στις 8:30 μ.μ. και στα Μάλια την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014 (Δημαρχείο Μαλίων) στις 8:30 μ.μ.

Σχόλια