Πολιτισμός

Πλούσιες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Μινώα

Γιορτινή ατμόσφαιρα με εκδηλώσεις που γεμίζουν με άρωμα Χριστουγέννων το Δήμο Μινώα Πεδιάδας περιλαμβάνει το πρόγραμμα των διοργανώσεων στην ευρύτερη περιοχή για τη φετινή εορταστική περίοδο.

Δράσεις αλληλεγγύης με χαρακτήρα κοινωνικής προσφοράς, θεατρικά δρώμενα, μουσικοχορευτικές παραστάσεις και χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις για τα μικρά παιδιά είναι οι βασικές κατευθύνσεις στις οποίες αναπτύσσονται οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις στο Αρκαλοχώρι, το Καστέλλι και το Θραψανό.

Τις εκδηλώσεις, που βασίζονται στον εθελοντικό χαρακτήρα, στηρίζουν ενεργά ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π.), η Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου Καστελλίου & Βιάννου,  οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Θραψανού, ο Σύλλογος Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Αρκαλοχωρίου, ο Εμπορικός Σύλλογος Καστελλίου, η εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής, επιχειρηματίες & εθελοντές.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που ξεκίνησαν τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνονται την Κυριακή 4 Ιανουαρίου έχει ως εξής:

Πρόγραμμα Εορταστικών Εκδηλώσεων

Χριστούγεννα 2014 - Πρωτοχρονιά 2015

 

Σχόλια