Πολιτισμός

Ο "Πύργος του Φρανκενστάιν" στο Θέατρο "Μορφές"

Θα αντέξετε να περάσετε το κατώφλι του Πύργου; Ποιου Πύργου; Μα, φυσικά του "Πύργου του Φρανκενστάιν" που ανοίγει τις πύλες του κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 9 το βράδυ στο Θέατρο "Μορφές" στο Ηράκλειο.

Για να παρακολουθήσουμε αυτήν την απολαυστική παρωδία τρόμου οι συντελεστές της παράστασης μας δίνουν κάποιες… απλές συμβουλές:

«Αφελείς θνητοί… μια συμβουλή: Μην πάτε φέτος στο φουαγιέ του Θεάτρου "Μορφές"! Η μοίρα σας θα σφραγιστεί μόλις κλείσει η πόρτα πίσω σας! Δεν μπορείτε να διανοηθείτε τι φρίκη σας περιμένει! Το φουαγιέ στοιχειώθηκε από βρικόλακες, λυκάνθρωπους, τέρατα και φαντάσματα… που έχουν ορκιστεί να σας… πεθάνουν στα γέλια και να… σκοτώσουν ευχάριστα την ώρα σας με χιούμορ που… σπάει κόκκαλα και ατάκες που… στάζουν δηλητήριο…!

Μετά από ώρες βασανιστηρίων οι πρωταγωνιστές δήλωσαν:

"Γιατί στους ανθρώπους αρέσει να κομπάζουν. Και απόψε εγώ, ο βαρόνος Βίκτωρ Φον Φρανκενστάιν, έχω κάθε δικαίωμα να κομπάζω": Βίκτωρ Φον Φρανκενστάιν.

"Κου… Κουδούνι! Κουδούνι!! Κουδούνιιιιιιιιιι!!!!": Ίγκορ.

"Στον Πύργο του Φρανκενστάιν κανένας δεν μπορεί να ακούσει τις κραυγές σου": Φράου Μπέργκερ.

"Εγώ δεν έχω τίποτε να φοβηθώ. Είμαι ήδη νεκρός!": Κόμης Δράκουλας.

"Μόλις ακούσεις το ρολόι να χτυπάει μεσάνυχτα θα νιώσεις τη δύναμη του φαντάσματος! Θα παγώσει το αίμα σου και στο λέω από τώρα - δε θα είναι καθόλου ευχάριστο!": Φάντασμα της Όπερας.

"Δεν είμαι σαν τους άλλους ανθρώπους. Όταν έχει πανσέληνο και όλη η υπόλοιπη ανθρωπότητα κοιμάται… μεταμορφώνομαι σε λύκο!": Χάρι Τάλμποτ.

"Γκρρρ….γκρρρρρ…": Τέρας.

Βασανίζουν το κοινό οι: Σίμος Χριστοδούλου, Γιάννα Κεφάλα, Μανόλης Κουκιαδάκης, Δομήνικος Ταβερναράκης, Γιάννης Παραουλάκης, Γιάννης Πανταγιάς, Κώστας Φρατζεσκάκης, Δέσποινα Μυριδάκη, Αργύρης Νιπυράκης και Έρη Καραγιαννάκη.

Μας βγάζει από τα ρούχα μας η Γιασμίν Τιμοτίγιεβιτς.

Μας αλλάζει τα φώτα ο Νίκος Αρετάκης.

Μας χορεύει στο ταψί η Χαρά Καράλη.

Κακοποίηση αρχικού κειμένου η Έρη Καραγιαννάκη.  

Υπεύθυνος μούχλας, ατμόσφαιρας τρόμου και παραπόνων ο Σίμος Χριστοδούλου.

Απαραίτητες οι κρατήσεις στο 6974/315.983 ή 2810/321.622 για να μην υπάρξει συνωστισμός στις γκιλοτίνες…

Εσύ θα αντέξεις να περάσεις το κατώφλι του Πύργου;

Υ.Γ: Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος σε μικρά παιδιά, καρδιοπαθείς, υπερτασικούς, εξορκιστές, σταυροφόρους και όσους έχουν φάει σκορδαλιά».

Το Θέατρο "Μορφές" βρίσκεται στην Αρχιεπισκόπου Ευγενίου 3 (πάροδος λ. Κνωσού), στο Ηράκλειο (τηλ.-φαξ 2810 321 622).

Σχόλια