default-image

"Ευ Ζω με τον καρκίνο": Παζάρι προσφοράς και αλληλεγγύης

Πολιτισμός
"Ευ Ζω με τον καρκίνο": Παζάρι προσφοράς και αλληλεγγύης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επί δέκα χρόνια το χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου "Ευ Ζω με τον καρκίνο" αποτελεί ευκαιρία συνάντησης και επαφής του Συλλόγου με την κοινωνία του Ηρακλείου, αλλά και βασική πηγή εσόδων για τη χρηματοδότηση της δράσης του.

Για τέταρτη χρονιά φέτος ο Σύλλογος υιοθετεί έναν διαφορετικό τρόπο έκφρασης της πολύτιμης αλληλεγγύης του κόσμου προς εκείνον. Τα περισσότερα είδη (βιβλία, παιχνίδια, διακοσμητικά, faux bijou, παιχνίδια, γυαλικά, cd κλ.π.), που θα προσφερθούν στο φετινό παζάρι, είναι δεύτερο χέρι, μετά από αυστηρή ποιοτική και αισθητική διαλογή στο παζάρι που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, από τις 9 το πρωί μέχρι της 9 το βράδυ στη Λότζια.

Η λογική της πλήρους ανακύκλωσης ενός προϊόντος αναδεικνύεται πολύτιμη, ιδιαίτερα στις μέρες μας. Ένα πράγμα λιγότερο χρηστικό για κάποιον, γίνεται καινούργιο απόκτημα και χρήσιμο για κάποιον άλλο.

Τα εμπορεύματα του παζαριού πρόσφεραν με συγκινητική προθυμία τα μέλη, αλλά και φίλοι του Συλλόγου. Θα διατίθενται επίσης και καινούργια αντικείμενα που ευγενικά προσφέρθηκαν από επιχειρηματίες της πόλης μας. Το μηδενικό κόστος αυτών των προϊόντων επιτρέπει να τα διαθέσουμε σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News