Πολιτισμός

Στο ΔιαRτηρητέο οι ΟΝΑΡ

Στο ΔιαRτηρητέο , τον καινούργιο Καλλιτεχνικό Πολυχώρο της πόλης του Ηρακλείου, επιστρέφουν οι ΟΝΑΡ, για δυο εμφανίσεις, Παρασκευή 12 & Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, στα μουσικά μας πράγματα με νέα σύνθεση και βασικό πλέον ερμηνευτή τον Λευτέρη Πλιάτσικα.

 Διανύοντας το 15ο χρόνο παρουσίας τους στην Ελληνική μουσική σκηνή, παρουσιάζουν μεταξύ άλλων το νέο τους τραγούδι με τίτλο "Δεν ξέρω τίποτα για μένα" με την συμμετοχή του Γιάννη Κότσιρα και με νέες ενορχηστρώσεις σε παλιές δικές τους συνθέσεις.

 Οι μελωδίες τους και οι στίχοι τους, τους έχουν κατατάξει σε ένα απ' τα πιο σημαντικά γκρουπ της ελληνικής σκηνής. Όλα αυτά τα χρόνια είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν με μερικούς απ' τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της Ελλάδας.

Για δύο μόνο εμφανίσεις στις 12 και 13 Δεκεμβρίου θα μας παρουσιάσουν σε ένα τρίωρο ζωντανό πρόγραμμα αγαπημένα τραγούδια από τις δισκογραφικές δουλειές τους όπως τα «Αν μ' αγαπάς», «Χάρτινα φανάρια», «Δεν χρωστάω σε κανέναν», «Με τρομάζεις», «Γαλάζιες ερωμένες», «Ποτέ δεν σε πίστεψα», «Πέτα με ψηλά». Όπως επίσης, πολλές διασκευές από αγαπημένα ξένα και ελληνικά τραγούδια προσαρμοσμένα στον ήχο τους.

Ώρα έναρξης : 21:00

Είσοδος : 10 ευρώ με μπύρα

 ΔιαRτηρητέο Χάνδακος 71 Ηράκλειο Κρήτης

Πληροφορίες και κρατήσεις: 2815 201555

Info για ΟΝΑΡ: https://www.facebook.com/onarmusic.gr

Σχόλια