default-image

"Εμείς οι ένοχοι" του Κίμωνα Τσατσάκη στην "Ανδρόγεω"

Πολιτισμός
"Εμείς οι ένοχοι" του Κίμωνα Τσατσάκη στην "Ανδρόγεω"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο μυθιστόρημα του συγγραφέα και συνταξιούχου σχολικού συμβούλου Κίμωνα Τσατσάκη "Εμείς οι Ένοχοι" παρουσιάζουν αύριο Τετάρτη στην αίθουσα "Ανδρόγεω" του Δήμου Ηρακλείου, στις 7 το απόγευμα, οι εκδόσεις "Ίτανος".

Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα το οποίο έρχεται να απαντήσει σε όσα ενοχοποιούν τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς για τα προβλήματα των νέων. Μέσα από μια συγκινητική ιστορία μιας σύγχρονης οικογένειας, αναδύονται προβληματισμοί που ταλανίζουν τη ζωή των παιδιών, όπως τα ναρκωτικά, η ενδοσχολική βία και η απόρριψη. Παράλληλα, πρόκειται για ένα μυθιστόρημα ψυχικής αναζήτησης και ανάτασης, το οποίο εστιάζει στα ανθρώπινα λάθη, χωρίς να ξεχνάει τη δύναμη της αγάπης.

Στην εκδήλωση, ο συγγραφέας Κίμων Τσατσάκης θα συνομιλήσει και θα απαντήσει στις ερωτήσεις των φοιτητών του ΤΕΙ Ηρακλείου, του Τμήματος Νοσηλευτικής, Αλεξάνδρα Ασημακοπούλου και Ευγενία Γκούλελη, όπως επίσης και των φοιτητών του ΤΕΙ Ηρακλείου, του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας, Ανδρέα Ντίκεν, Λουκίας Σολδάτου και Μαρίας Αλεβυζάκη. Η εκπαιδευτικός Κατερίνα Δετοράκη θα καλέσει το συγγραφέα να αναφερθεί στο ρόλο της εκπαίδευσης στη διαπαιδαγώγηση των νέων και η φιλόλογος Δέσποινα Μαρκατάτου θα προσεγγίσει τις λογοτεχνικές τεχνικές του βιβλίου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους να θέσουν τα ερωτήματα που τους απασχολούν στο συγγραφέα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News