Πολιτισμός

Πλέγμα - Για Σένα Άλλαξα Θεό

Οι «Πλέγμα» παρουσιάζουν το πρώτο τους τραγούδι, «Για σένα άλλαξα Θεό».

Οι Πλέγμα είναι ένα νέο σχήμα που αποτελείται από έξι νέους καλλιτέχνες από διαφορετικά πεδία και με τελείως ξεχωριστές διαδρομές και μας συστήνεται με το τραγούδι «Για σένα άλλαξα Θεό».

Αυτό το πρώτο δείγμα δουλειάς, είναι ένα μέρος από μια φιλόδοξη εργασία που εμπνέεται από το ανέκδοτο διήγημα του Παντελή Κυραμαργιού  «Ως την άκρη της κλωστής».

Γνωστός από τη συμμετοχή του στους ΜΕΛΙSSES, ο Παντελής έχει γράψει τα τραγούδια που ερμηνεύει η Εύα Λαύκα, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της καλλιτεχνικής κολλεκτίβας θα δημιουργήσουν πίνακες και video εμπνευσμένα από το έργο, που θα ολοκληρωθεί με την μουσικοθεατρική του απόδοση.

Το σχήμα συμπληρώνουν η Σαβίνα Λίτση που αναλαμβάνει να ζωγραφίσει τις μελωδίες ενώ οι οπτικές αναπαραστάσεις σκηνοθετούνται από την θεατρική ομάδα «Ιδέα» των Κώστα Γάκη, Αθηνάς Μουστάκα και Κωνσταντίνου Μπιμπή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η θεατρική ομάδα «Ιδέα» σημειώνει μεγάλη επιτυχία για δεύτερη χρονιά με την παράσταση «Ρωμέος και Ιουλιέτα για Δύο», η οποία θα συμμετέχει σε φεστιβάλ «Σαίξπηρ» στην Αμερική.

Στο video clip συμμετέχουν οι ηθοποιοί Αθηνά Μουστάκα και Κωνσταντίνος Μπιμπής.

Σχόλια