default-image

Δ. Τσακνής-Γ. Μηλιώκας: Οι… γερόλυκοι της ροκ στο Ηράκλειο

Πολιτισμός
Δ. Τσακνής-Γ. Μηλιώκας: Οι… γερόλυκοι της ροκ στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις στην Αρχιτεκτονική το 2014, ο Διονύσης Τσακνής και ο Γιάννης Μηλιώκας αποφάσισαν να περιοδεύσουν ανά την Ελλάδα και την Κύπρο για να μη στερήσουν τη χαρά από εκείνους που δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τις συναυλίες τους.

Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου ο Διονύσης Τσακνής και ο Γιάννης Μηλιώκας ανεβαίνουν στο πάλκο του "Νυν και Αεί", στο Ηράκλειο, για μια συναυλία την οποία ομόφωνα κοινό και κριτικοί τη χαρακτήρισαν σαν τη μεγάλη έκπληξη του 2014 και δεν είχαν άδικο. Πλήθος κόσμου προσήλθε στις συναυλίες για να τραγουδήσει, να θυμηθεί, να ταξιδέψει, να ξεχάσει και να γελάσει… σε μια σκληρή και άδικη για την πατρίδα μας εποχή.

Ένα εκρηκτικό μείγμα γερόλυκων της Rock, με νέους μουσικούς… και όποιος αντέξει.

Ο πολιτικός στίχος του Διονύση Τσακνή, τα διαχρονικά του τραγούδια και το ανατρεπτικό χιούμορ του Γιάννη Μηλιώκα δημιούργησαν ένα μουσικό παζλ, αντάξιο της μουσικής ιστορίας και σταδιοδρομίας τους.

Στην παράσταση στο "Νυν και Αεί" θα ακουστούν και καινούργια τραγούδια του Γιάννη Μηλιώκα.

Πρώτον γιατί το rock δε γερνάει και δεύτερον γιατί τα φαινόμενα μπορεί και να απατούν. Ένα είναι σίγουρο: Τα αγαπημένα τραγούδια έχουν λόγο ύπαρξης και είναι παντός καιρού.

Μαζί τους μια εκπληκτική φωνή, η Χανιώτισσα τραγουδίστρια Κασσιανή Λειψάκη. Ένα μεγάλο ταλέντο που σύντομα το όνομά της θα συζητηθεί πολύ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News