default-image

Δυο βραδιές γεμάτες Κρήτη με τον Β. Σταυρακάκη

Πολιτισμός
Δυο βραδιές γεμάτες Κρήτη με τον Β. Σταυρακάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυο βραδιές γεμάτες Κρήτη έρχονται στο "Νυν και Αεί". Την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Νοεμβρίου επιστρέφει στο πάλκο της μουσικής σκηνής ο Βασίλης Σταυρακάκης, ένας γνήσιος εκφραστής της παραδοσιακής μας μουσικής.

Ο Βασίλης Σταυρακάκης εδώ και πολλά χρόνια χτίζει με τη φωνή του κρητικά κομψοτεχνήματα και αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια την εγγύηση για ένα γνήσιο κρητικό γλέντι όπου ο χορός διαδέχεται τη διασκέδαση σ ένα κρεσέντο ψυχαγωγίας.

Το τραγούδι του συμπληρώνει με μεγαλειώδη τρόπο τον ήχο της λύρας και του λαούτου και μπορεί να σε ταξιδέψει στα πιο απάτητα σημεία της Κρήτης.

Η μεστή και δυνατή φωνή του έχουν κατατάξει τον Βασίλη Σταυρακάκη ανάμεσα στους καλύτερους ερμηνευτές της κρητικής μουσικής καθώς ξέρει όσο κανείς άλλος να χαρίζει απλόχερα, εκτός από συναίσθημα σε κάθε νότα που τραγουδά, κέφι και διασκέδαση.

Μαζί του θα παίξουν ο Στέλιος Πετράκης, ο Γιώργος Μανωλάκης, ο Αντώνης και Γιώργος Σταυρακάκης και ο Γιάννης Ρομπογιαννάκης.

Δυο βραδιές Κρήτη. Δυο βραδιές Βασίλης Σταυρακάκης την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου και το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στη μουσική σκηνή "Νυν και Αεί", που ετοιμάζεται τις επόμενες ημέρες να υποδεχτεί τον Δ. Τσακνή με τον Γ. Μηλιώκα, τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τον Νίκο Πορτοκάλογλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News