default-image

Δυο βραδιές με τον Βασίλη

Πολιτισμός
Δυο βραδιές με τον Βασίλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, μετά τις δύο συναυλίες στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, όπου τραγούδησε Μίκη Θεοδωράκη, κάνοντας 10.000 θεατές να δακρύσουν από συγκίνηση, αυτός ο αιώνια ορκισμένος έφηβος έρχεται για δύο βραδιές, την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου και το Σάββατο 1 Νοεμβρίου, στη νέα μουσική σκηνή "Live Νυν και Αεί" στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 17, παραπλεύρως του παλιού Μηχανολογικού.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, 40 χρόνια τώρα, όπως όλοι τον γνωρίζουμε, βαθύς και ουσιαστικός, εκρηκτικός και τρυφερός, με πάθος, ένταση, ακρίβεια και λυρικότητα, διαταράσσει το χώρο με την εκπληκτική φωνή του γεννώντας κύμα παλλόμενο και ένταση ξανά και ξανά. Ασταμάτητα. Του το επιτρέπει το εύρος της φωνής του και ο φυσικός παλμός που προξενεί ο λόγος των ποιητών, που με τόση συνέπεια και ειλικρίνεια ερμήνευσε σε αυτή τη σημαντική πορεία του. Δύο ξεχωριστές βραδιές μάς υπόσχεται ο Βασίλης στον όμορφο και με μεράκι δημιουργημένο μουσικό χώρο "Live Νυν και Αεί" στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 17, την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου και το Σάββατο 1 Νοεμβρίου.

Μαζί του θα είναι: πλήκτρα Ανδρέας Αποστόλου, μπάσο Βαγγέλης Πατεράκης, drums Στέφανος Δημητρίου, βιολί Μαίρη Μπρόζη, κιθάρες Γιάννης Αυγέρης.

Φωτισμοί: Μίμης Βασιλείου. Ήχος: Αλέκος Μπίτος και Λισιέν Κλήμης. Τηλέφωνο κρατήσεων 2810/288.689, κινητό 6980/038.651. Είσοδος 15 ευρώ με ποτό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News